Η περιποίηση των άκρων είναι πολύ σημαντική για μία εντυπωσιακή και ολοκληρωμένη εμφάνιση σε όλες τις στιγμές της ζωής κάθε γυναίκας. Τα νύχια τραβάνε πρώτα την προσοχή του συνομιλητή μας και διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό την εντύπωση που δίνουμε για τον χαρακτήρα μας. Το Eleven Beauty Salon στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, με μια έμπειρη και καταξιωμένη ομάδα, είναι έτοιμο να σας χαρίσει μοναδικές υπηρεσίες περιποίησης άκρων, τα οποία θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σας και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

Το Eleven Beauty Salon είναι ένας χώρος με μοντέρνα αισθητική και ζεστή ατμόσφαιρα, που χαρίζει καθημερινά χαμόγελα στους πελάτες του, ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Υψηλές υπηρεσίες περιποίησης άκρων

Στο κατάστημά τους, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, αφού συζητήσει μαζί σας και καταλάβει τι σας ταιριάζει, θα σας προσφέρει πολύ προσεγμένες και αξιοζήλευτες δημιουργίες τόσο σε χέρια όσο και σε πόδια.

Να είστε σίγουρες ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα. Διαλέξτε το χρώμα που σας φτιάχνει τη διάθεση, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων γνωστών εταιρειών, όπως η ESSIE, η SOMFIS και η OPI και λάμψτε.

Το πεντικιούρ ανά τους αιώνες ήταν συνώνυμο της ευεξίας και της αναζωογόνησης. Κάντε, λοιπόν, δώρο στον εαυτό σας ένα «βασιλικό» πεντικιούρ, στον χώρο που διαμορφώθηκε για να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Και για να μην στερείται κανένας της περιποίησης που αξίζει, το Eleven Beauty Salon προσφέρει κατά καιρούς διάφορα πακέτα προσφορών, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο Facebook και στο Instagram.

Προτεραιότητα η ασφάλειά σας

Η λειτουργία του Eleven Beauty Salon προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, στον χώρο τους υπάρχουν αντισηπτικά προς χρήση όλων και απολυμαίνονται όλες οι θέσεις εργασίας για κάθε πελάτη και όλα τα εργαλεία. Η απόσταση ανά πελάτη θα είναι στα 2 μέτρα. Και τέλος το προσωπικό φοράει γάντια και μάσκες υποχρεωτικά.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Μεταμορφώσεως 23, Κορδελιό

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή: 9πμ – 9μμ & Σάββατο: 9πμ – 5μμ
Κυριακή: Κλειστά