Tο destilado σάς προσκαλεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 15.00 στο showroom του για μία γευσιγνωσία ενός μοναδικού brand και των μυστικών του No & Low Cocktail Bar.

Παραμένοντας πιστό στην ιστορική προέλευση του Rosolio, το Italicus του Giussepe Gallo βασίζεται σε μια συνταγή που χρονολογείται στα τέλη του 1800 και φέρνει ξανά στην επιφάνεια την ξεχασμένη αυτή κατηγορία. Με κυρίαρχες τις νότες από περγαμόντο, κέδρο και χαμομήλι, το Italicus συνδυάζει τα καλύτερα ιταλικά συστατικά και με το εκπληκτικό design της φιάλης, που αντιπροσωπεύει την ιστορία και την κληρονομιά των πιο διακεκριμένων περιοχών της Ιταλίας, δίνει μια άλλη διάσταση στη διάσημη κατηγορία των Aperitivo cocktails.

Παρουσιάζει η Αγάπη Πετροπούλου.

Δείτε λεπτομέρειες για το event

Πληροφορίες
Λώρη Μαργαρίτη 9
Δευτέρα 22 Απριλίου
15:00-17:00

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ