Θέλετε να βιώσετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας; Να μάθετε ένα σύστημα απλό με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού σας;

Τώρα μπορείτε να εκπαιδευτείτε στα ανθοϊάματα Bach με διεθνές πτυχίο Level 1, όπου και αν μένετε στην Ελλάδα! Το DLP (Distance Learning Programme) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά από το Bach Institute Ηellas και με πιστοποίηση από το Bach Centre Αγγλίας.

Τα ανθοϊάματα Bach παρέχουν έναν απλό τρόπο διαχείρισης των καθημερινών συναισθημάτων και την αίσθηση ότι είστε περισσότερο ο εαυτός σας.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από Απόσταση (DLP) απευθύνεται σε κάθε άτομο, ανεξάρτητα από το μαθησιακό και επαγγελματικό του υπόβαθρο, που επιθυμεί να βοηθήσει τον εαυτό του και τους άλλους, με ένα σύστημα 100% φυσικό, χωρίς αντενδείξεις και παρενέργειες.

Τι περιλαμβάνει το εν λόγω πρόγραμμα

Η Εκπαίδευση από Απόσταση καλύπτει τα ίδια κριτήρια με κάθε εκπαιδευτικό Level 1. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν:

1. Τα πρώτα βήματα: κατανόηση και χρήσεις όλων των ανθοϊαμάτων και του Ιάματος Διάσωσης (Rescue remedy)
2. Αυτοβοήθεια: πώς να κάνετε τα ανθοϊάματα μέρος της καθημερινής ζωής σας
3. Θεωρία: πώς δουλεύουν τα ιάματα, η φιλοσοφία του Dr Bach για την υγεία
4. Ιστορία: Η ζωή του Dr Bach και η ανακάλυψη των ιαμάτων
5. Επιλογή: πώς να διαλέγετε ανθοϊάματα
6. Λήψη: πώς να παίρνετε ιάματα
7. Βοηθώντας άλλους: εισαγωγή στην προσφορά βοήθειας προς φίλους, οικογένεια και ζώα, με τα ανθοϊάματα Bach

Θα μάθετε στον χρόνο σας και από την άνεση του σπιτιού σας πώς να χρησιμοποιείτε τα ανθοϊάματα Bach ως βοηθό για την απελευθέρωση από τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα που επηρεάζουν τις σχέσεις, την εσωτερική αρμονία, την υγεία, την καριέρα και την επιτυχία σας στη ζωή.

Τα ανθοϊάματα αποσκοπούν στην αποκατάσταση της αρμονίας ανάμεσα στο μυαλό, το συναίσθημα και το σώμα, με ήπιο τρόπο, στοχεύοντας στην απομάκρυνση αρνητικών συναισθημάτων, όπως η θλίψη, ο φόβος, η ανυπομονησία, η ανησυχία, η ενοχή, ο θυμός, η αυτοκατηγορία, η αναποφασιστικότητα κ.ο.κ., τα οποία επηρεάζουν την ισορροπία της ύπαρξής μας στο σύνολό της.

Σχετικά

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά μία σειρά από προκαθορισμένες δραστηριότητες. Χρησιμοποιείτε το σετ βιβλίων, καθώς και τις προσωπικές εμπειρίες ζωής, προκειμένου να βρείτε τις απαντήσεις και να τις καταγράψετε. Ο μέντορας σάς επισημαίνει τις περιοχές που ίσως παραλείψατε μελετώντας και απαντά στις ερωτήσεις σας για τις περιοχές εκείνες στις οποίες θα θέλατε διευκρινίσεις.

Πόσο διαρκεί

Ο μέντορας θα διορθώνει και θα επιστρέφει την κάθε ενότητα μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από την παραλαβή. Επί του πρακτέου, η όλη διαδικασία συνήθως ολοκληρώνεται γρηγορότερα.

Αν εργαστείτε σκληρά είναι πιθανό να ολοκληρώσετε όλο το εκπαιδευτικό σε τρεις μήνες. Η Ελπίδα Ταραντίλη, όπως και το Bach Centre, δε συνιστά να βιαστείτε για την ολοκλήρωση νωρίτερα από αυτό το προβλεπόμενο διάστημα. Εκμεταλλευθείτε το στο έπακρο για τη μελέτη της κάθε ενότητας, ώστε με το τέλος του να έχετε τη σιγουριά της γνώσης του συστήματος.

Τo Πρόγραμμα Εκπαίδευσης από Απόσταση είναι η ευκαιρία να μάθετε και να αναπτυχθείτε και τα άτομα που θα το ολοκληρώσουν θα λάβουν πιστοποιητικό Level 1. Εξετάσεις ζητούνται από το μαθητή μόνο στην επαγγελματική εκπαίδευση Level 3.

Προαπαιτούμενα
Δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις
Εισφορά Προγράμματος:
240€ + ΦΠΑ

Έναρξη 
Διαθέσιμο κάθε μέρα, αμέσως μόλις το επιλέξετε και γίνει η επιβεβαίωση πληρωμής.

Εγγραφή 
Με αποστολή μηνύματος στο www.facebook.com/bachinstitutehellas ή με email στο [email protected]

Θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης για την εξόφληση του ποσού. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση εγγραφής θα λάβετε τις λεπτομέρειες και την πρώτη ενότητα προς συμπλήρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μέντορας εκπαίδευσης: Ελπίδα Ταραντίλη, MSc, BFRP

Σύντομο βιογραφικό
Η Elpida Tarantili είναι διαπιστευμένη σύμβουλος ανθοϊαμάτων Bach από το Bach Centre της Αγγλίας, μέλος του διεθνούς συλλόγου πιστοποιημένων ανθοθεραπευτών BFRPs (Bach foundation registered practitioners) του Ιδρύματος Bach, καθώς και ιδρύτρια του Institute Hellas. Ηγείται ομάδων εκπαίδευσης στο σύστημα θεραπείας με ανθοϊάματα Bach και οργανώνει συμβουλευτικές συνεδρίες για ιδιώτες, ζώα, καθώς και για το έμψυχο δυναμικό επιχειρήσεων.

Έχει οριστεί από το Bach Centre να παράσχει σε αποκλειστικότητα για την ελληνική επικράτεια το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης από Απόσταση (DLP – Distance Learning Programme) στα ελληνικά, Επίπεδο 1 (Level 1). Είναι, επίσης, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια BFTP1, με την αδειοδότηση παροχής της Διεθνούς πιστοποίησης στη Βασική εκπαίδευση Επιπέδου 1.

Παράλληλα, διεξάγει δωρεάν εκπαιδεύσεις και ομιλίες σχετικά με το Σύστημα ανθοϊαμάτων Bach σε όλη την Ελλάδα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα οφέλη της μεθόδου. Είναι επίσημη μεταφράστρια στο έργο του Dr Bach που αφιλοκερδώς διανέμει το Bach Centre, chief editor του bachinstitute.gr και είχε την τιμή να εκπαιδευτεί και να εργαστεί κοντά σε σπουδαίες δασκάλες του συστήματος Bach στην Αγγλία και στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ