Το biscotto thessaloniki σε συνεργασία με το MyJobNow, την πιο πλήρη εφαρμογή όσον αφορά την εύρεση προσωπικού για χώρους εστίασης, κυριολεκτικά σου «σερβίρουν» τη λύση στο κινητό σου.

Αναζητάς σερβιτόρο, barista-μπουφέ, bartender, ταμία, delivery, μάγειρα, ψήστη-παρασκευαστή ή υποδοχή-μετρ;

Αν ναι, τότε απλά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα στο κινητό σου αφού πρώτα κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή MyJobNow που βρίσκεται στο PlayStore στις Αndroid συσκευές, στο Αppstore στις Ios συσκευές ενώ αν είσαι σε υπολογιστή μπορείς να πατήσεις εδώ.

  • Δημιούργησε γρήγορα το προφίλ της επιχείρησής σου. Σε λιγότερο από ένα λεπτό βάζεις τα στοιχεία της επιχείρησής σου και καταχωρείς την πρώτη σου αγγελία μέσα από το κινητό σου.
  • Δημιουργείς εύκολα μία αγγελία εργασίας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Με 3 κινήσεις στην android ή iOS συσκευή σου, δημιουργείς μια αγγελία εργασίας κι επικοινωνείς άμεσα με υποψηφίους. Αλλά και πριν επικοινωνήσεις, έχεις τη δυνατότητα να αποδεχτείς ή να απορρίψεις μία αίτηση εργασίας με ένα απλό swipe.
  • Γνώρισε τον υποψήφιο.H φωτογραφία και το βίντεο στο πάνω μέρος του προσωπικού προφίλ του υποψηφίου θα σου δώσει μία πρώτη γεύση για το άτομο που θα επικοινωνήσεις. Αμέσως, και μέσα από την υπηρεσία chat μπορείτε να έρθεις σε επαφή με εκείνους τους υποψηφίους που θα σε ενδιέφεραν για μία επικείμενη συνεργασία.
  • Διαχειρίσου τη διαδικασία πρόσληψης μέσα από την εφαρμογή. Πιο συγκεκριμένα, το MyJobNow σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγξεις τις ενεργές ή ανενεργές θέσεις εργασίας, τις εκκρεμείς αιτήσεις και τους υποψηφίους με τους οποίους μίλησες.