Η ομορφιά είναι δύναμη, γιατί μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση ξεκινά με τις σωστές ισορροπίες τη ζωή της. Ειδικά στις μέρες μας που τα άγχη και η δύσκολη καθημερινότητα μας αποσυντονίζουν, είναι σημαντικό να νιώθουμε σίγουρες. Σημαντικοί σύμμαχοί μας για αυτό το σκοπό είναι οι επαγγελματίες της ομορφιάς.

Ανακαλύψαμε ένα χώρο που υπόσχεται να μας περιποιηθεί και να μας τονώσει όπως μας αξίζει.

Λέγεται De paradise nails & beauty, βρίσκεται στην Οδό Δελφών 37, είναι όμορφο και γουστόζικο σε διακόσμηση και αξιοποιεί όλες τις σύχρονες τεχνικές και προδιαγραφές υγιεινής για να μας χαρίσει τέλεια άκρα αλλά και περιποιημένο πρόσωπο. Η 15ετής εμπειρία στο χώρο και η διαρκής ανήσυχη αναζήτηση για νέες τάσεις αποτελούν εγγύηση για χαρούμενες πελάτισες και πελάτες.

Νύχια
Manicure, pedicure με επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα, gel, ημιμόνιμο αλλά και απλό με πλήθος προσθετικά, strass, patterns και αυτοκόλλητα θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που ποθείτε. Το nail art από τις καταξιωμένες αισθητικούς μετατρέπει τα νύχια σε έναν καμβά πάνω στον οποίο μπορεί να αποτυπωθεί όποιο σχέδιο επιλέξετε.

“Δηλαδή μπορώ να έρθω με μια φωτογραφία που είδα στο internet που μου άρεσε και να μου κάνετε το ίδιο;” ρώτησα την Άρτεμη και η απάντησή της με κάλυψε “Εννοείται! και μάλιστα σχεδιάζοντάς το με το χέρι και όχι με έτοιμα υλικά”.

Φρύδια
Ένα άλλο σημαντκό κεφάλαιο στο De paradise nails & beauty είναι τα φρύδια. Σχηματισμός, αποτρίχωση αλλά και η πιο up to date τεχνική 3D Eyebrow Tattoo με σχηματισμό τρίχα τρίχα για ένα φυσικό, μόνιμο, δυναμικό αποτέλεσμα, που τονίζει το βλέμμα.

Βλεφαρίδες
Εδώ, επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε τις τέλειες σαγηνευτικές βλεφαρίδες που τοποθετούνται μία μία με την τεχνική 3D lash extensions.

Μακιγιάζ
Για να ολοκληρώσετε το look σας μπορείτε να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των make up artists επιλέγοντας το μακιγιάζ που ταιριάζει για την περίστασή σας.

Και, φυσικά, παρέχονται υπηρεσίας full body αποτρίχωσης. Υπάρχουν υπηρεσίες που ταιριάζουν και στους άντρες της παρέας, μιας και η ομορφιά και περιποίηση δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο.

Θα εκπλαγείτε με την ποιότητα των υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια και όλα αυτά θα τα έχετε σε πολύ λογικές τιμές. 

Περιοχή: Ανατολικά
Δελφών 37