Ένας μίνι πολυχώρος λόγου και τέχνης δημιουργήθηκε στην Καλαμαριά, ικανοποιώντας όλους όσοι επιθυμούν ένα ήρεμο σημείο για καφέ και διάβασμα.

Τι σημαίνει βιβλιοκαφέ;

Η συγγραφέας ιδιοκτήτρια του Coffice είχε το όραμα να δημιουργήσει ένα χώρο που έλλειπε από την πόλη. Στο πρώτο γνήσιο βιβλιοκαφέ της Θεσσαλονίκης, λοιπόν, μπορείτε να πιείτε τον καφέ, το κρασί ή το ποτό σας, ενώ διαβάζετε το βιβλίο που θα επιλέξετε από τη βιβλιοθήκη του, ακούγοντας μουσική που έχει επιλεγεί ειδικά για τέτοιου είδους χώρους, lounge και jazz σε χαμηλή ένταση.

Το Coffice Books & Coffee έχει όλα τα χαρακτηριστικά του mini πολυχώρου

Οι δραστηριότητες του Coffice είναι τόσο πολυδιάστατες, ώστε δίκαια να μπορεί να θεωρηθεί πολυχώρος. Λειρτουργεί οργανωμένη δανειστική βιβλιοθήκη, που σημάινει ότι τα αγαπημένα σας βιβλία ή περιοδικά από τα ράφια του μπορείτε να συνεχίσετε να τα διαβάζετε στο σπίτι σας. Ενδείκνυται για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις και σας παρέχει το απαραίτητο γραφειακό υλικό για να κρατάτε τις σημειώσεις σας. Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα φιλοξενούνται βιβλιοπαρουσιάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας και πάσης φύσεως εκδηλώσεις τέχνης και λόγου τις οποίες μπορείτε να γνωρίσετε και να αξιοποιήσετε είτε ως δημιουργός, είτε ως θεατής. Επίσης, στο πατάρι του έχει διαμορφωθεί αναγνωστήριο, όπου φοιτητές και εργαζόμενοι θα βρουν ένα σημείο φιλόξενο, ζεστό και με την απαραίτητη ησυχία για να οργανώσουν τη μελέτη τους. Εκτός από τα παραπάνω, στο χώρο του καφέ φιλοξενούνται κάθε δεύτερο Σάββατο live μουσικές βραδιές με πιάνο, σε lounge ήχους. Τέλος, στο Coffice Books & Coffee, διοργανώνονται εργαστήρια δημιουργικής γραφής για μαθητές δημοτικού και ενήλικες, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά στο 2310403550.

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης

Αυτό που θα σας κερδίσει στο Coffice Books & Coffee, είναι η φιλική εξυπηρέτηση και η ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα βιβλία που ντύνουν τους τοίχους του. Η φινετσάτη διακόσμηση δένει άψογα με το εκλεπτυσμένο σερβίρισμα. Εκλεκτοί καφέδες, σοκολάτες και ιδιαίτερα τσάγια συνοδεύουν τις αναγνώσεις σας από το πρωί. Όσο περνάει η ώρα, τα κρασιά και οι μπύρες από τον ενημερωμένο κατάλογο παίρνουν τη θέση τους.

Λαχταριστές βάφλες, κρύα σάντουιτς και πλατώ αλαντικών-τυριών συνοδεύουν τα ποτά και τα ροφήματά σας. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένας όμορφα διαμορφωμένος προαύλιος χώρος, ιδανικός για χαλάρωση τις ζεστές μέρες. Ένα απο τα χαρακτηριστικά του που ξεχωρίσαμε είναι ότι τηρείται αυστηρά η απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους εσωτερικούς του χώρους.

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση 
Αιγαίου 62