Στο Coffee Lab στην Αγίας Σοφίας, θα πάρετε μια γερή δόση 3rd wave εμπειρίας καφέ. Τρεις μονοποικιλιακοί καφέδες από φάρμες στη Βραζιλία, στη Γουατεμάλα, στην Αιθιοπία και στην Κένυα ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους και εσείς καλείστε να τους δοκιμάσετε όλους μέχρι να βρειτε εκείνον που ταιριάζει στον ουρανίσκο σας.

Αδιαπραγμάτευτη ποιότητα

Εδώ ο καφές δεν είναι μια απλή υπόθεση. Η ποιότητά του παρακολουθείται από τη στιγμή που φυτρώνει ο καρπός στο καφεόδεντρο, τη συλλογή, τη μεταφορά, τη συντήρηση, το ψήσιμο μέχρι και την έκχυση στο ποτήρι σας. Το καβούρδισμα, μάλιστα γίνεται σε υπερσύγχρονο ιδιόκτητο roastery και όλο το προσωπικό είναι ειδικά εκπαιδευμένο τόσο στην τέχνη και στα μυστικά του καφέ, όσο και στις διαδικασίες εξυπηρέτησης των πελατών.

Για μυημένους

Εκτός από τις κλασικές τεχνικές παρασκευής του καφέ, εδώ θα συναντήσετε και διαδικασίες που βρίσκεται μόνο στα καλύτερα 3rd wave καφέ του κόσμου. V60, clever dripper, aeropress, chemex, Syphon, Cold Brew είναι μερικές από αυτές.

Ροφήματα και σνακ

Δοκιμάστε επίσης τα signature ροφήματα που ενθουσιάζουν με τη γεύση και την εμφάνισή τους και τα βρίσκετε μόνο εδώ. Επίσης θα βρείτε εδώ φυσικούς χυμούς, σπιτική λεμονάδα και φρουτένια smoothies.

Εκτός όμως από καφέδες και ροφήματα (σοκολάτα, τσάι), θα βρείτε και λαχταριστές επιλογές σε σνακ, σαλάτες αλλά και γλυκά. Αν θέλετε να πάρετε τα αρώματα του Coffee Lab στο σπίτι, υπάρχει το καφεκοπτείο, όπου οι τα παιδιά της αλυσίδας, θα σας αλέσουν επιτόπου τον καφέ σας και θα σας προτείνουν τα απαραίτητα αξεσουάρ για να γίνετε κι εσείς οι ίδιοι baristi.

Αγίας Σοφίας 42
Ωράριο: 07:00 – 21:00

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ