Ένα ακόμη biscotto workshop  με θέμα το Coaching, τη Συμβουλευτική και το Mentoring, προκειμένου να μάθουμε τι ταιριάζει στον καθένα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Στη σημερινή επιχειρηματική πραγματικότητα η αγορά έχει κατακλυστεί από μέντορες, συμβούλους και coaches. Παρουσιάζεται η ανάγκη:

• να αποσαφηνίσουμε τους ρόλους
• να παρουσιάσουμε τι κάνει ποιος, με ποιο τρόπο
• να θέσουμε τα κριτήρια επιλογής του κάθε έναν από τον επιχειρηματία
• να ορίσουμε το πλαίσιο συνεργασίας σε κάθε τέτοια σχέση

Τελικός σκοπός είναι πάντα η ενίσχυση της επιχειρηματικής πρακτικής. Ειδικότερα, η επιχειρηματική καθοδήγηση αναφέρεται στη δημιουργία σχέσης και προσφέρει στρατηγικές και εργαλεία βελτίωσης με στόχο την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, των δεξιοτήτων συνεργασίας και επικοινωνίας, τη θετική ανταπόκριση στην αλλαγή́ που οδηγούν στην επιχειρηματική ανάπτυξη.

Ακόμα, στα πλαίσια της ομιλίας, θα παρουσιαστεί το νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα EARLY WARNING EUROPE, που προσφέρει μέσω 161 εξειδικευμένων Ελλήνων μεντόρων: ΔΩΡΕΑΝ,ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ και με ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ υποστήριξη σε Επιχειρηματίες στη Β. Ελλάδα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή θέλουν να αναπτυχθούν (www.greekmentor.eu).Η  δράση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COSME / COS-EarlyWarning EU-2016-4-01 και λόγω του πιλοτικού της χαρακτήρα θα υποστηρίξει έναν μικρό αριθμό επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα φέρνει στην Ελλάδα το IME ΓΣΕΒΕΕ και το ΕΕΑ.
Στόχος της ομιλίας είναι να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των επιχειρηματιών για το τί είδους υποστήριξη χρειάζονται, και αν φυσικά είναι στην κατάλληλη περίοδο να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη της.

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας / Σύμβουλος Μάρκετινγκ ,Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 19 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community