Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τη στήριξη του έργου του και σας καλεί σ’ ένα εορταστικό διήμερο γεμάτο εκπλήξεις.

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8  (11.00-19.00) και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017(11.00-17.00), στο ξενοδοχείο Electra Palace, Θεσσαλονίκη.

Στο φετινό Βazaar θα βρείτε υπέροχες χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, λαχταριστές σπιτικές λιχουδιές, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία και όχι μόνο, σε προσιτές τιμές.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 8/12 το πρωί η Χορωδία ΑΒ ΚΑΠΗ Νεάπολης -Συκεών θα ψάλλουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, μέλη του Κλασικού Ωδείου Ορφανίδου θα τραγουδήσουν για μικρούς και μεγάλους και θα γεμίσουν τις καρδιές μας με το γιορτινό πνεύμα.

Επίσης την Παρασκευή 8/12 στις 20.30, φίλοι και φίλες μπορούν να απολαύσουν ένα χριστουγεννιάτικο βραδινό, με κρασάκι, συνοδεία ζωντανής μουσικής στην αίθουσα Βυζάντιο του ξενοδοχείου Electra Palace.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ