Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τη δημιουργία Χειροποίητων καλλυντικών.

Δώστε στο δέρμα σας τη φροντίδα και την αγάπη που χρειάζεται. Ελάτε να φτιάξουμε μαζί ενυδατικό λάδι για το σώμα με αγνά φυτικά και αιθέρια έλαια. Στην παρουσίαση αυτή θα δούμε μαζί πως να φτιάχνουμε επίσης χειροποίητο αρωματικό χώρου με μοναδικά χριστουγεννιάτικα αρώματα Μελομακάρονο ,Τσουρέκι ,Μπισκότο και άλλα.

Ένα Υπέροχο δώρο για το σπίτι και τους φίλους σας για τις μέρες των γιορτών που πλησιάζουν. Σας περιμένουμε!

Παρουσίαση: Χριστίνα Αντωνίου, παρασκευή χειροποίητων σαπουνιών με φυσικά έλαια και βότανα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Χειροποίητα καλλυντικά :Δημιούργησε μόνος σου ενυδατικό λάδι για σώμα και άρωμα χώρου : Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.