Οι κοραλένιες παραλίες των νησιών Τurks and Caicos, με τα φοινικόδεντρα και τα κρυστάλλινα νερά του ωκεανού, αποτελούν το background για την #GirlGang Summer 2017 Beachwear Campaign.

Στη διαφημιστική καμπάνια πρωταγωνιστούν όχι ένα μοντέλο αλλά μια ομάδα 4 – ή καλύτερα μία «συμμορία» 4.

Ζωηρές νεαρές γυναίκες, που θέλουν να διασκεδάσουν και να μοιραστούν εμπειρίες, ενωμένες με ένα στενό δεσμό: την αληθινή φιλία.

Πίσω από τον φακό ο διεθνής φωτογράφος Ben Watts.

Η Συντροφικότητα είναι το σύνθημα για την CALZEDONIA αυτό το καλοκαίρι.

Συνεννοούνται μεταξύ τους με τα μάτια, η εκπληκτική χημεία μεταξύ γυναικών επιβεβαιώνει ότι δεν παίρνουν τον εαυτό τους τόσο σοβαρά, γιατί ειδικά το καλοκαίρι είναι για αναψυχή και διασκέδαση με μία παρέα από αχώριστες φίλες, τη δική σας #girlgang.

Για να γιορτάσετε την ταυτότητά σας στη δική σας γυναικοπαρέα, η Calzedonia σας δίνει τη δυνατότητα σε επιλεγμένα καταστήματα να κάνετε customize  το Calzedonia μαγιό σας με έτοιμα patches ή μηνύματα. Eίτε είστε “#mermaid”, “born in the 90’s” ή δηλώνετε «#sunkissed”, υπάρχει ένα print για εσάς!

 

*Τα πρόσωπα της Καμπάνιας

Antonia (Toni) Garrn
Γεννημένη το 92, supermodel από τη Γερμανία, έχει συνεργαστεί σε πολλές προηγούμενες καμπάνιες.

Η Toni Garrn έχει εμφανιστεί στην Vogue (γαλλική, ιταλική, γερμανική), το Elle (αμερικάνικο και ιταλικό) επίσης στο αμερικάνικο Glamour.

Ophélie Guillermand
22 ετών, μοντέλο από τη Γαλλία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως μοντέλο, έχει συνεργαστεί με μεγάλα fashion labels κι έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο της ιταλικής VOGUE.

Blanca Padilla
22 ετών, μοντέλο με καταγωγή από την Ισπανία. Ανακαλύφθηκε τυχαία στο μετρό της Μαδρίτης, στη γενέτειρά της κι έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο της ισπανικής Vogue και γνωστών ισπανικών περιοδικών.

Georgia Fowler
Γεννημένη το 1992 στη Νέα Ζηλανδία, ξεκίνησε την καριέρα της μόλις 12 ετών όταν ανακαλύφθηκε από το πρακτορείο ΙΜG Models – το ίδιο πρακτορείο στο οποίο ανήκουν οι Νaomi Campbell, Gisele Bundchen και πολλά άλλα μοντέλα υψηλού προφίλ. Έχει εμφανιστεί σε πολλά περιοδικά όπως το Ηarper’s Bazaar Australia και το Vogue Girl Korea.