Ένα ακόμη biscotto workshop για το ρόλο της διατροφής στην ανάπτυξη των παιδιών  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Ένα Workshop που θα ασχοληθεί με τις διατροφικές ιδαιτερότητες που προκύπτουν κατά την μετάβαση από τη βρεφική στην νηπιακή ηλικία.

Πότε εισάγουμε στέρεες τροφές και ποιές;
Υπάρχουν επικίνδυνες τροφές;
Κάθε πότε και πόσο πρέπει να τρώει ένα παιδί;
Είναι προτιμότερα τα βιολογικά προιόντα;
Είναι δύσκολος/η στο φαγητό, τί κάνω;
Ποιά σνακ είναι υγιεινά ;

Η διατροφή στην παιδική ηλικία αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους για το χτίσιμο ενός υγιή ενήλικα. Μαζί με την Διατροφολόγο Βαλεντίνα Δερμιτζάκη θα  εξερευνήσουμε τις διατροφικές ανάγκες και απαιτήσεις παιδιών ηλικίας απο 6 μηνών εως και 5 ετών. Θα μάθετε απλούς και πρακτικούς τρόπους για πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές. Στο τέλος του workshop οι συμμετέχοντες θα μπορούν  πάρουν μαζί τους ενημερωτικό φυλλάδιο με διαιτητικές συστάσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να δοκιμάσουν προιόντα και σνακ της Hipp (σειρά βιολογικών προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής).

Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν 3 βιβλία με συνταγές που δημιούργησε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος με προιόντα της Hipp.

Παρουσιάση: Βαλεντίνα Δερμιτζάκη, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος/ Σύμβουλος διατροφικής συμπεριφοράς (https://www.facebook.com/nutrivaluegr/) www.nutrivalue.gr

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Έναρξη: 18:30
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

workshop biscotto community