Ένα ακόμη biscotto workshop με ένα θέμα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ,θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα και αφορά το πως μπορούμε να χτίσουμε την επιτυχία μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Ο Νόμος της Επιτυχίας του Napoleon Hill, σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη του έκδοση (1928), είναι το σημαντικότερο και πιο ολοκληρωμένο βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης. “Διδάσκοντας για πρώτη φορά στην Ιστορία του κόσμου, την αληθινή φιλοσοφία πάνω στην οποία χτίζεται κάθε μορφή προσωπικής επιτυχίας, αποτελείται από δύο τόμους και 16 κεφάλαια (μαθήματα), στα οποία ο συγγραφέας περιγράφει και αναλύει όλες τις διαχρονικές Αρχές και Αξίες που κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει στη ζωή του ως εφόδιο.

Η επιτυχία για τον συγγραφέα δεν ορίζεται μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο – τα χρήματα φυσικά καλοδεχούμενα – όποιος όμως περιοριστεί σε αυτό θα έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος του βαθύτερου νοήματος της φιλοσοφίας του. Μιας φιλοσοφίας της επίτευξης, με σκοπό την αναζήτηση της αυτογνωσίας, της μαγείας και της περιπέτειας.
Ο Νόμος της Επιτυχίας που προκάλεσε αίσθηση και έδωσε ελπίδα κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης (1929), εξακολουθεί να είναι ευπώλητο βιβλίο παγκοσμίως, έχει επηρεάσει εκατομμύρια αναγνώστες και τους περισσότερους συγγραφείς του είδους.

Ο Γιώργος Σαμπροβαλάκης, εκπαιδευτής ανθρώπινου δυναμικού θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τις δεκαέξι διαχρονικές αρχές της επιτυχίας, όπως οργανώθηκαν από τον Napoleon Hill πριν από περίπου εκατό χρόνια.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 20 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community