🇬🇷 Με μεγάλη παράδοση στον χώρο του γλυκού που πηγαίνει πολύ πίσω στα 1992, τα Ζαχαροπλαστεία Καρδάσης διακρίνονται για τα φρέσκα υλικά τους και την αυθεντικότητα στις γεύσεις. Το κλασσικό άλλωστε είναι και διαχρονικό και δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις μία παράδοση τόσων ετών. Το πρώτο που πρέπει να δοκιμάσει κανείς είναι το Τρίγωνο Πανοράματος με το τραγανό φύλλο και τη φρέσκια κρέμα, δουλεμένη για δεκαετίες. Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο είναι το παγωτό, επίσης δοκιμασμένο στον χρόνο, και με πιστούς φίλους, για τα φρέσκα υλικά και την πλούσια γεύση. Συνδυάστε το με τα σιροπιαστά και απολαύστε μια γλυκιά εμπειρία. Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι λόγοι για να επισκεφθείτε ένα από τα δύο καταστήματα της επιχείρησης, όπως η φημισμένη σοκολατόπιτα, πάντα φρέσκια, αφράτη και με την υγρασία από τη σοκολάτα να γεμίζει το στόμα και οι τούρτες με τα ευφάνταστα σχέδια.

🇬🇧 KARDASIS | PASTRY SHOPS – Pastries full of tradition since 1992, prepared only with fresh ingredients, guaranteeing unique tastes. An everlasting and classic value that has been created after many years of success. One should not miss trying the Panorama triangles with crispy phyllo and creamy custard that has been loved for decades. The ice-cream proposed here is also excellent and it has many devoted fans since it’s always fresh and tasty. Dare to try their syrup desserts and live the sweetest experience. There are also other reasons to visit their shops, such as their famous chocolate pies, always fresh and fluffy, or their birthday cakes with various imaginative designs.

ID: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΑΡΔΑΣΗΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ 42, ΣΥΚΙΕΣ | 42, EPTAPYRGIOU STR., SYKIES
Τ: (+30) 231 061 4901

Λ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 62, ΠΕΥΚΑ | 62, PAPANIKOLAOU AV., PEFKA
Τ: (+30) 231 067 6517

ΒΟΣΠΟΡΟΥ 15, ΠΕΥΚΑ | 15, VOSPOROU STR., PEFKA
T: (+30) 231 058 2350

ANOIXTA | OPEN: 08:00 – 00:00
FACEBOOK: Ζαχαροπλαστεία Καρδάσης

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. It’s appropriate time to make a few plans for the longer
    term and it’s time to be happy. I have learn this submit and if I may I want to counsel you some attention-grabbing
    things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article.
    I want to read more issues about it!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ