🇬🇷 Δύο αδέρφια, ο Αντώνης και η Λόλα, γράφουν το δικό τους κεφάλαιο στην γευστική ιστορία της πόλης. Έχουν δημιουργήσει ένα στέκι κοντά στην Καμάρα που συνεχίζει την παράδοση των ουζερί της παλιάς Θεσσαλονίκης, με πιάτα χορταστικά και γεύσεις αγαπημένες. Ως γνήσιοι εκπρόσωποι της ελληνικής φιλοξενίας, θα σας υποδεχτούν με ρακή και θα σας αποχαιρετήσουν με σπιτικό cheesecake και χωνευτικά λικέρ. Το μενού τους περιλαμβάνει προτάσεις με ψάρια, θαλασσινά, αλλά και ξεκίνημα με μεζέδες που συνοδεύουν εξαιρετικά κρασί και αποστάγματα. Εκτός από τις πιο παραδοσιακές προτάσεις, ξεχωρίσαμε στον κατάλογό του το καρπάτσιο από φρέσκο ψάρι, τη χειροποίητη καβουροσαλάτα, τα σπιτικά νιόκι με γαρίδες και σπανάκι, τη δημοφιλή πίτα «Αντόνιο» από ποντιακό φύλλο και άλλες πολλές ιδιαίτερες προτάσεις που δείχνουν μεράκι και αγάπη για το φαγητό.

🇬🇧 OUZERI LOLA – Two siblings, Antonis and Lola write their own chapter in the gastronomical history of Thessaloniki. Just a stone’s throw away from Kamara, they continue a long tradition of the classic ouzeri taverns in Thessaloniki, with generous dishes and splendid tastes. Genuine representatives of the Greek hospitality, they welcome you with a glass of raki and they bid you farewell with homemade cheesecake and digestive liquors. Their menu proposes delicious seafood dishes and various mezedes that go along perfectly your glass of ouzo or any other distilled alcohol. Apart from the standard traditional choices, we fell in love with their fresh fish carpaccio, with their homemade crab salad, with their homemade spinach and shrimp gnocchi, with their famous “Antonio” pita from Pontian phyllo and with many other delicious dishes. Love and passion for food creates miracle, and here we find plenty!

 

ID: ΟΥΖΕΡΙ ΛΟΛΑ

ΟΥΖΕΡΙ
ΑΓΑΠΗΝΟΥ 10 ΜΕ ΕΓΝΑΤΙΑ 150 | 10, AGAPINOU str. & 150, EGNATIA str.
T: (+30) 2310 276 201
ANOIXTA | OPEN:
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ: 12.00 -00.00 | MONDAY – SATURDAY: 12.00 -00.00
ΚΥΡΙΑΚΗ: 12.00 -19.00 | SUNDAY: 12.00 -19.00
FACEBOOK: ouzeri.lola
INSTAGRAM: ouzeri.lola