Στη γειτονιά της Μάρκου Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, ο pastry chef Θεόδωρος Κοτσαμπουικίδης, με τα πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, δημιουργεί σαγηνευτικά γλυκά στο Ζαχαροπλαστείο του, Fouet by Theo Kotsampouikidis. Καθημερινά «κερδίζει» ολοένα και περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες και δικαίως, αφού προσφέρει μερικά από τα πιο νόστιμα γλυκά της πόλης.

Το πρωί η ομάδα σάς καλημερίζει με αχνιστό, φρεσκοκομμένο καφέ από φημισμένο χαρμάνι, τον οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με αφράτες σφολιάτες, που βγαίνουν καθημερινά από τον φούρνο. Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τις χειροποίητες χωριάτικες πίτες τους και θα μας θυμηθείτε. Και περνάμε στα υπέροχα, ραφιναρισμένα γλυκά τους. Γλυκά χειροποίητα που φτιάχνονται από το μηδέν, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκο βούτυρο, γάλα ημέρας και φρούτα εποχής.

Επιπλέον, στο Fouet θα βρείτε τούρτες σε διάφορα μεγέθη, ψωμιά, αλλά και εποχιακά γλυκά, για Άγιο Βαλεντίνο, γλυκά για Πάσχα, Χριστούγεννα και για όλες τις περιστάσεις.

Μάλιστα, το καλοκαίρι θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας γλυκά στον καλόγουστο χώρο τους!

ID: FOUET BY THEO KOTSAMPOUIKIDIS

PASTRY SHOP
ΜΆΡΚΟΥ ΜΠΌΤΣΑΡΗ 81
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 124 2808

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΆΒΒΑΤΟ 08:00–21:00
Τηλέφωνο: 2311242808

Εξυπηρετεί και μέσω efood και wolt:
Δείτε το μενού στο efood
Δείτε το μενού στη wolt

Facebook: Fouet by Theo Kotsampouikidis
Instagram: fouet_thess