🇬🇷 Στη Μασσαλία το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο – τσιπουράδικο συναντά τη δημιουργική ελληνική κουζίνα και το αποτέλεσμα πρέπει να το ζήσετε και να το δοκιμάσετε. Ο χώρος, ανανεωμένος και άκαπνος, σάς υποδέχεται με τις δημιουργίες του executive chef, Γιώργου Βαγιωνά. Πιάτα κρεατικών και θαλασσινών με επιρροές από τη Μ. Ασία έως τη Μασσαλία ενθουσιάζουν τους πολλούς φίλους της «Μασσαλίας». Στα κυρίως πιάτα υπάρχουν προτάσεις κρεατικών, αλλά και θαλασσινών, που μας οδηγούν σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων και συνδυασμών. Εκτός από το βασικό μενού, καθημερινά σερβίρονται 3 ή 4 πιάτα ημέρας που συνδυάζουν ορεκτικό, σαλάτα και κυρίως. Φυσικά, το μενού αλλάζει ανά εξάμηνο και προσαρμόζεται στα υλικά της κάθε εποχής.

🇬🇧 MASSALIA / TRADITIONAL MEZÉ TAVERN ― Massalia, a traditional mezé-tsipouro tavern, combining the creative Greek kitchen and creating a unique result that you should do not miss. A refurbished and smoke-free interior welcomes you with the creations of the executive chef Yorgos Vagionas. Meat and fish dishes influenced by recipes from the region of Minor Asia and up to Marseilles, satisfy the palettes of its devote followers. Their meat and fish main dishes lead us on a fascinating trip of tastes and combinations. Apart from the main menu, there are 3 to 4 dishes that are prepared and served daily, combining an appetizer, a salad and a main dish. The team refreshes the menu every 6 months according to the seasonal ingredients.

ID: MASSALIA

TRADITIONAL MEZÉ TAVERN
ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ 6, ΚΕΝΤΡΟ| 6, MANOUSOGIANNAKI str.
T: (+30) 231 400 3714
ANOIXTA | OPEN: 13:00 – 00:00
FACEBOOK: massaliathessaloniki
INSTAGRAM: massaliagr
www.massalia.gr