Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία ημέρα γεμάτη περιποιήσεις, με μασάζ, θεραπείες σε πρόσωπο και σώμα, μανικιούρ και πεντικιούρ; Όλες αυτές οι πολύτιμες περιποιήσεις έρχονται να προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση που χρειαζόμαστε όλοι στην πιεστική καθημερινότητά μας και που πάντα πρέπει να τις εντάσσουμε στο πρόγραμμά μας. Ένας χώρος που μπορεί να αναλάβει μία ιδανική μέρα σαν και αυτή είναι το Bella Vita..per tutti στη Θεσσαλονίκη, ένας πολυχώρος περιποίησης, ομορφιάς και ευεξίας.

Ένας υψηλής αισθητικής χώρος, με προσεγμένη διακόσμηση και λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν, γλυκά χρώματα στους τοίχους και απαλή μουσική σάς παρασύρει σε έναν κόσμο γαλήνης και ηρεμίας. Το φιλόξενο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του είναι έτοιμο να ικανοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο όλες σας τις ανάγκες. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και η εμπειρία θα είναι μοναδική.

Οι υπηρεσίες που είναι στη διάθεσή σας

Ένας χώρος όσο προσεγμένος και αν είναι, είναι αναγκαίο να συμπληρώνεται και να ολοκληρώνεται από υψηλές υπηρεσίες. Και το Bella Vita..per tutti τα συνδυάζει όλα αυτά. Συγκεκριμένα, προσφέρουν ολιστική θεραπεία μασάζ, ρεφλεξολογία, ρέικι, θεραπεία με βεντούζες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς, όπως μανικιούρ και πεντικιούρ, θεραπευτικό πεντικιούρ, θεραπείες προσώπου και σώματος, αποτριχώσεις και μακιγιάζ.

Οι μαλάξεις επιλέγονται ανάλογα με την κατάσταση του κάθε πελάτη τους και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι η κάθε τεχνική μάλαξης, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται από τον θεραπευτή επιδρά με ξεχωριστό τρόπο. Επιπλέον, η σημασία τους είναι τεράστια, γιατί χαλαρώνετε, μειώνονται οι μυϊκοί σπασμοί και απομακρύνονται τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού.

Προμηθευτείτε τα προϊόντα που χρησιμοποιούν

Τα ποιοτικά, φυσικά και αγνά προϊόντα που χρησιμοποιούν στις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν μπορείτε να τα κάνετε δικά σας και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές. Συγκεκριμένα, μπορείτε να προμηθευτείτε επαγγελματικά προϊόντα ποδολογίας, προσώπου, σώματος, είδη μακιγιάζ και πολλά ακόμα που θα τα ανακαλύψετε από κοντά. Ρωτήστε τη γνώμη του προσωπικού, για να αγοράσετε αυτό το προϊόν που σας ταιριάζει καλύτερα και ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες σας.

Οι φιλικές τιμές και οι προσφορές που τρέχουν συνεχώς είναι δύο ακόμα λόγοι που εντάσσουμε το Bella Vita..per tutti στους αγαπημένους μας χώρους για περιποίηση. Μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις προσφορές που βγάζουν από τη σελίδα τους στο facebook.

Κάθε βήμα σας για ομορφιά και υγεία αξίζει τις καλύτερες υπηρεσίες και το Bella Vita..per tutti το γνωρίζει πολύ καλά! Με μία επίσκεψη στον χώρο τους θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Καθηγητού Νικολάου Παπαδακη 27