Ένα ολονύχτιο πλήρες αφιέρωμα στα θρυλικά σκαθάρια, σε όλη την μουσική πορεία και τα είδη μουσικής που ασχολήθηκαν οι Beatles, αλλά και τις σόλο καριέρες των μελών τους, καθώς και διασκευές άλλων καλλιτεχνών σε τραγουδιών τους. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν προβολές με σπάνιο υλικό. Το αφιέρωμα αυτό παρουσιάζεται και εμπλουτίζεται εδώ και πολλά χρόνια από τον dj Γυμνό Ποδηλάτη (terzO). Μη το χάσετε την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, μετά τις 9μμ στο Rover Bar, Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο βράδυ πραγματοποιείται η προβολή του The Beatles: Eight Days a Week: The Touring Years – Movie στο Ολύμπιον στα πλαίσια του In-Edit Festival Greece και φυσικά αυτό θα είναι ένα άτυπο after party!

Οι The Beatles ήταν η μεγαλύτερη και πιο επιδραστική μπάντα της ροκ εποχής, και εισήγαγαν τις περισσότερες καινοτομίες στην δημοφιλή μουσική, όσο καμιά άλλη ροκ μπάντα του 20ού αιώνα. Επιπλέον, ήταν ανάμεσα στους λίγους καλλιτέχνες οποιουδήποτε είδους που ήταν ταυτόχρονα οι καλύτεροι και οι πιο δημοφιλής σε αυτό που κάνανε.

Αμείλικτα δημιουργικοί και πειραματικοί οι Beatles αρπάξανε και κρατήσανε την συνείδηση της διεθνής μάζας από το 1964 και δεν την αφήσανε για τα επόμενα 6 χρόνια, μένοντας πάντα μπροστά από τους άλλους, με την έννοια της δημιουργικότητας, χωρίς να χάσουν την δυνατότητα να επικοινωνούνε τις αυξανόμενες σοφιστικέ ιδέες τους στο μαζικό κοινό. Η υπεροχή τους ως ροκ είδωλα παραμένει αδιαμφισβήτητη ακόμη και σήμερα, δεκαετίες μετά την διάλυση τους το 1970.

Rock & Roll, Early Pop/Rock, British Invasion, Psychedelic, Merseybeat, Contemporary Pop/Rock, British Psychedelia, AM Pop, Folk-Rock, Charleston, Hard Rock, Indian, Acappela, Classical Music, Soundtracks, Swing, Sheik, Charleston…

ΤΡΙΤΗ 4 Απριλίου 2017
Έναρξη: 9μμ
the Beatles Complete
dj Γυμνός Ποδηλάτης (terzO)
Rover Bar
Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ