Ένα ακόμη workshop με θέμα την Oστεοπαθητική Προσέγγιση στην αξιολόγηση και θεραπεία του Aυχενογενούς Πονοκεφάλου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Ο Αυχενογενής πονοκέφαλος (ΑΠ) παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια αυξημένα ποσοστά εμφάνισης λόγω πολυσύνθετων βιοψυχοκοινωνικών παραγόντων.
Αποτελεί ένα σύνδρομο χρόνιου πόνου με τυπική παρουσίαση στη μία πλευρά του κεφαλιού που εκτείνεται από την ινιακή περιοχή και αναφέρεται πολλές φορές έως και την οπίσθια περιοχή του ματιού. Η διαφοροδιάγνωση και η θεραπεία της παθολογίας παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες ωστόσο η Οστεοπαθητική θεραπετική προσέγγιση φαίνεται ότι μπορεί να δώσει μια μόνιμη λύση σε τέτοιου είδους δυσλειτουργίες.
Η Οστεοπαθητική αποτελεί ένα σύστημα ολιστικής αξιολόγησης και θεραπείας που αναγνωρίζει και θεραπεύει παθολογίες και δυσλειτουργίες όχι μόνο του νευρομυοσκελετικού αλλά και άλλων συστημάτων του οργανισμού. Κατανοεί την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης δομής και αντιλαμβάνεται τον ασθενή ως ενιαίο σύνολο με αποτέλεσμα την υψηλού επιπέδου θεραπεία σε χρόνιες καταστάσεις όπως είναι ο ΑΠ.

Ελάτε να λύσουμε όλες  τις απορίες σχετικά με το θέμα του Αυχενογενούς πονοκεφάλου!

Παρουσίαση: KΩNΣTANTINOΣ BAΘPAKOKOIΛHΣ/ OΣTEOΠAΘHTIKOΣ, OSD DO, PhD, MSc, OMT, PT

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 6 Ιουνίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη

* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community