Το Asian House, ένα από τα πλέον επιτυχημένα γαστρονομικά projects, της Θεσσαλονίκης, πρόσθεσε και τρίτο κατάστημα, αυτή τη φορά σ’ ένα πολύ κεντρικό σημείο της Τούμπας, στην οδό Κλεάνθους, πολύ κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το πρώτο ασιατικό εστιατόριο της περιοχής και πολύ γρήγορα θα αποκτήσει πιστούς φίλους, όπως έχει συμβεί και με τα άλλα δύο καταστήματα, στη Νέα Παραλία και στον πεζόδρομο της Καποδιστρίου στο κέντρο.

Μολονότι δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, δεν μπορούμε να μην τονίσουμε ορισμένες χαρακτηριστικά του Asian House, που έχουν συμβάλλει και στην επιτυχία του.

Μενού με ποικιλία από τις σημαντικές κουζίνες της Ασίας

Θα ξεκινήσουμε από τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων απ’ όλο το φάσμα της ασιατικής κουζίνας. Ασιατική κουζίνα δε σημαίνει αυτό που λέμε «κινέζικο» ή «sushi». Είναι και αυτά αλλά υπάρχουν πολλές ακόμα προτάσεις και γευστική συνδυασμοί και από άλλες χώρες, όπως Ταϋλάνδη, Μαλαισία, Ν. Κορέα, Βιετνάμ και φυσικά Ινδία. Αυτός ο πλούτος των υλικών και των γεύσεων απλώνεται στο μενού του Asian House και η αναζήτηση νέων προτάσεων είναι διαρκής, όπως θα δούμε και παρακάτω.

Μη ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο εστιατόριο που μας σύστησε τα bao buns, τα οποία τώρα συναντάμε παντού, και είναι, επίσης, οι πρώτοι που τα φτιάχνουν οι ίδιοι στα εστιατόριά τους. Άλλωστε εντός των εστιατορίων γίνονται όλες οι προετοιμασίες και οι παρασκευές σε καθημερινή βάση.

Τα ορεκτικά, οι σαλάτες είναι όλα ημέρας. Σημαντικές παρασκευές, όπως σάλτσες, ζωμοί και άλλες κρίσιμες λεπτομέρειες για την επιτυχία ενός πιάτου, εκτελούνται από τους μάγειρες του Asian House. Στις προτάσεις που θα βρείτε μόνο στο Asian House ξεχωρίζουμε τη βιετναμέζικη σούπα PHO και το Sushi Pressed, έναν τύπο παρασκευής και σερβιρίσματος sushi που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το μενού, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, ξεχωρίζει για την ποικιλία του σε όλες τις κατηγορίες. Ορεκτικά, σούπες, σαλάτες, street food style, διάφορα πιάτα με ρύζι ή noodles, σπέσιαλ πιάτα, όλοι οι τύποι sushi, προτάσεις με bao buns και επιδόρπια για να κάνετε τη δική σας σύνθεση και να τα απολαύσετε και με delivery τόσο μέσα από τη σελίδα του Asian House όσο και μέσα από τις κύριες πλατφόρμες on line παραγγελιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στις συγκεκριμένες πλατφόρμες όσο και στο facebook και τη Google, το Asian House έχει την καλύτερη βαθμολογία από τους ίδιους τους πελάτες.

Επίσης, κουζίνα του καλύπτει όλες τις διατροφικές συνήθειες και ανάλογα με τις δικές σας είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε πολλές επιλογές ενώ όλες οι προτάσεις μπορούν να προσαρμοστούν και για vegan διατροφή.

Περισσότερες εικόνες από το μενού

Το Asian House στην Τούμπα είναι μία προσθήκη στον γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης που έλειπε για μία περιοχή που ξέρει καλά να επιβραβεύει την ποιότητα του φαγητού και της εξυπηρέτησης. Η ασιατική κουζίνα και η ποικιλία των υλικών, των γευστικών διαφοροποιήσεων, της έντασης και των αρωμάτων της μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και όσους δεν την έχουν προσεγγίσει ως τώρα. Το Asian House δίνει αυτή την ευκαιρία για να διευρύνεται τους γευστικούς σας ορίζοντες.

 

ΙD: ASIAN HOUSE

ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 49, ΤΟΥΜΠΑ
Τ: 2310911100

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 12:00-01:00

Δέχεται on line παραγγελίες μέσω του website
Παραγγείλετε ΕΔΩ

Εξυπηρετεί και μέσω on line πλατφόρμας
Δείτε το μενού στο efood
Δείτε το μενού στη Wolt
Δείτε το μενού στο Box
Δείτε το μενού στο Delivery.gr

Facebook: Asian House
Instagram: asianhousegr
Website:
asianhouse.gr