Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιανουαρίου με έκπτωση 20% σε όλα τα είδη τέχνης, διακόσμησης, στα κοσμήματα καθώς και στα αξεσουάρ καφέ και τσαγιού.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, σας προσκαλούμε στο cafe – πολυχώρο μας,στο biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos) για να γνωρίσετε τις χειροποίητες δημιουργίες, τα διακοσμητικά αντικείμενα, τα κοσμήματα, τα ζωγραφιστά καλαπόδια, τα ιδιαίτερα κεραμικά καταξιωμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών αλλά και τσαγιέρες από τους "Δρόμους του Τσαγιού" με σχέδια και στιλ που δεν περνάει απαρατήρητο καθώς και αξεσουάρ για τον καφέ που αλλάζουν το επίπεδο απόλαυσής του. Όλα αυτά θα παρουσιαστούν στο χώρο που θα διαμορφωθεί ειδικά για το συγκεκριμένο bazaar ώστε να έχετε πρόσβαση όλες τις ώρες ενώ θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα υλικά, τα χαρακτηριστικά και την αξία τους από τους συνεργάτες μας.
Οι καλλιτέχνες και δημιουργοί που συμμετέχουν είναι οι: Χριστίνα ΚαρακαλπάκηΕύη Καραχλή-Νικόλ Παπάκου, Γεωργία Καπετανάκη-Μαρία Κορακάκη, Ελένη Ρακιντζάκη, Ελένη Ιωαννίδου, Ανδρέας Ψαράκος, Χειροποίητα πλεκτά «ΜΗΤΕΡΑ».

Ειδικα για τις δύο αυτές οι μέρες θα έχετε έκπτωση 20% επί της αρχικής τιμής. Όταν λέμε ART U CAN HAVE, το εννοούμε. Ελάτε να γνωρίσετε ξεχωριστές δημιουργίες απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας. Το bazaar διαρκεί όλη την ημέρα.

Ειδική τιμή και στους πίνακες ζωγραφικής:
Αυτή την περίοδο φιλοξενείται στο biscotto coffee+ παρουσίαση με έργα του ορθοπεδικού χειρουργού και ζωγράφου Κωνσταντίνου Μεννή, τα οποία, στις 17 και 18 Ιανουαρίου θα διατεθούν με ποσοστό έκπτωσης 10%.

Info
Αrt Bazaar
biscotto coffee+
Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών
Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιανουαρίου
Έναρξη: 10:00
Τ: 2310472333
Facebook page: biscotto coffee+
Είσοδος Ελεύθερη