Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τα αρχέτυπα ζωής και τους πολυδιάστατους ρόλους στην καθημερινότητά μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Ποιοι είμαστε, ποιοι θέλουμε, ποιοί μπορούμε να είμαστε ???
Κανείς από εμάς δεν ξεκινά το ταξίδι της ζωής του, γνωρίζοντας ποιος είναι στην πραγματικότητα, γιατί συμπεριφέρεται & αντιδρά διαφορετικά από άλλους. Καλό είναι να ψάχνουμε βαθιά μέσα μας ξυπνώντας την περιέργεια για το ποιοί είμαστε τελικά.
Φανταστείτε τον κόσμο σαν μια πελώρια σκηνή θεάτρου, στην οποία πρωταγωνιστές, ηθοποιοί & κομπάρσοι συμμετέχουν όλοι ταυτόχρονα.
Ο κάθε άνθρωπος πριν ακόμα γεννηθεί, από την ώρα της σύλληψης μέσα από το σώμα της μητέρας του, εμφανίζεται σ’ αυτή τη σκηνή για να παίξει το ρόλο της ζωής του.
Το σύμπαν γύρω μας έχει προνοήσει να μας προσφέρει τα πάντα : Τα σκηνικά, τα κοστούμια της ζωής μας, απέραντα βεστιάρια όπου μπορούμε κατά βούληση να επιλέξουμε τι θα φορέσουμε σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.
Ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο καθένας μας θα συντονίζεται, θα εναρμονίζεται & θα ταυτίζεται με ένα συγκεκριμένο ρόλο που θα τον ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Με ένα έναν τρόπο αναγνωρίσιμο & οικείο σ΄ όποιο μήκος & πλάτος του πλανήτη κι αν βρίσκεται.
Γιατί το σύμπαν είναι ένα, οι άνθρωποι μεταξύ μας διαφορετικοί , οι συμπεριφορές μας όμως όμοιες & προβλέψιμες.

Είναι ώρα λοιπόν να ανακαλύψουμε……..
-ΠΟΙΟΙ είμαστε πραγματικά……
-ΤΙ επιθυμούμε στην ζωή μας
-ΠΩΣ θα εκπληρώσουμε τις προσδοκίες μας
-ΠΟΙΟΣ είναι ο σκοπός της ζωής μας
-ΠΟΤΕ είναι καλή στιγμή για το ταξίδι της προσωπικής μας ολοκλήρωσης
Στόχος της διαδρομής μας μέσα από την γνώση των βασικών αρχέτυπων της ζωής μας είναι να ανακαλύψουμε τον πραγματικό λόγο της ύπαρξης μας.
Ας μην ξεχνούμε ότι βασικός προορισμός στην ζωή μας δεν είναι μόνο να υπάρχουμε, να αναπνέουμε & να ζούμε με ασφάλεια, αλλά ……να ζούμε σωστά & υγιείς μέχρι το τέλος!

Παρουσίαση : Ρούλα Κωτούδη /Trainer & Career Consultant MBA LINCOLN UNIVERSITY, UK

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event:  ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community