Ένα νέο concept, εμπνευσμένο από την Καραϊβική και τη Γουαδελούπη, σ’ έναν χώρο – έκπληξη στη Θεσσαλονίκη, δημιουργεί νέα δεδομένα σ’ αυτό που λέμε summer in the city.

Επιβιβαστείτε στο βανάκι

Με σήμα ένα βανάκι το Ανφαν Γκατέ, το bar-restaurant που βρίσκεται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, ξεκινά και πάλι το καλοκαιρινό του ταξίδι με προορισμό τη Γουαδελούπη. Μια αυλή στο πνεύμα και την άνεση της Καραϊβικής θα φιλοξενεί το νέο μενού αλλά και τη νέα cocktail list του Ανφάν Γκατέ σε συνδυασμό με καλή μουσική και πολλές θεματικές βραδιές και happenings.

Τα έντομα χρώματα και τα διακοσμητικά στοιχεία δίνουν την αίσθηση ότι βυθίζεσαι στα νερά της Καραϊβικής. Μια διαφορετική προσέγγιση που σε προσκαλεί να αποδράσεις, ξεκουράζοντας ταυτόχρονα το βλέμμα σου από το αυστηρό αστικό τοπίο.

 

Σ’ έναν τέτοιο θα απολαμβάνουμε φέτος τον καφέ μας, το δροσερό κρασί αλλά και την ανανεωμένη cocktail list. Φυσικά δε θα λείπουν και οι νόστιμες προτάσεις για να συνοδεύσουμε το κρασί μας ή για ολοκληρωμένο γεύμα, στις οποίες μας έχει συνηθίσει το Ανφάν Γκατέ. Το μενού με τα ελληνικά και μεσογειακά χαρακτηριστικά έχει ανανεωθεί με υλικά του καλοκαιριού αλλά και με προσθήκες που παραπέμπουν στα αρώματα της Καραϊβικής, που τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Η αυλή του Ανφάν  Γκατέ μας ταξιδεύει από την πρώτη στιγμή και στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει ο καλοκαιρινός σας προορισμός για αξέχαστες μέρες και νύχτες στην πόλη.

Ο ΑνφάνΓκατέ ανοίγει τις πόρτες του για να σας ταξιδέψει στα νησιά της Καραϊβικής και συγκεκριμένα στη Γουαδελούπη του 🏝

Την Παρασκευή ο Leonidas Kotelis έρχεται παρέα με live percussion από τον Alekos Papadopoulos να ξανασυναντήσουν τον resident DJ Paki και να ανεβάσουν τη διασκέδαση στα ύψη!

Τετάρτη 17 Ιουλίου

Yako Trio Live | ΑνφάνΓκατέ In Guadeloupe 

Jazz στην αυλή του Τελλόγλειου

Οι Yako Trio είναι ένα σχήμα νέων μουσικών που επιχειρεί κάτι εντελώς πρωτότυπο και δημιουργικό: ένα jazz αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα μουσικό και συνθέτη Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Τρεις μουσικοί, με σπουδές στην jazz και μουσικές περιπλανήσεις στο εξωτερικό, επέστρεψαν στην πόλη τους, τη Θεσσαλονίκη, για να ξεκινήσουν έναν γόνιμο διάλογο με τους ιδιαίτερους ήχους και την ιστορία της. Μια ιστορία πολυπολιτισμική, όπως και οι Yako Trio, που αλληλεπιδρούν με διαφορετικές μουσικές και κουλτούρες, καταλύοντας τα όρια ανάμεσα στα μουσικά είδη.

Cocktails, όνειρα & καλό φαγητό!🍹 New Summer Cocktail List
📍 Αγίου Δημητρίου 159Α (Εντός Τελλογλείου Μουσείου)
📞 Info and Reservations : 2310 247 307

Extra hints

*O χώρος παραμένει φιλικός για τα παιδιά με τον παιδότοπο στο εσωτερικό να λειτουργεί όλο το καλοκαίρι ενώ είναι υπάρχει και παιδικό μενού.

*Θα παρκάρετε εύκολα στην οδό Καθηγητού Βιζουκίδη.

Ανοιχτά
10:00 – 02:00

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγ. Δημητρίου 159Α
(Τελλόγλειο Ιδρύμα Τεχνών)

Τ: 2310247307

FACEBOOK: ΑνφανΓκατέ
INSTAGRAM: @ANFANGATE2017

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ