Τον Νοέμβριο του 2019 η συνδρομητική υπηρεσία Disney+ ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία βιογραφική ταινία με θέμα τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και με τίτλο «Greek Freak».

Ο τίτλος της ταινίας παραπέμπει στο παρατσούκλι του σπουδαίου μπασκετμπολίστα και θα επικεντρώνεται στα παιδικά χρόνια του Aντετοκούνμπο, τις δυσκολίες που πέρασε και την τεράστια πορεία της καριέρας του, πρώτα στην Ελλάδα και τώρα στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, έχουν βρεθεί ήδη και οι πρωταγωνιστές. Ο Uche Agada αναλαμβάνει να υποδυθεί το Γιάννη Αντετοκούνμπο στον πρώτο ρόλο της καριέρας του.

Στο πλευρό του θα δούμε την ηθοποιό Yetide Badaki που θα παίξει τη μητέρα του Vera και τον Dayo Okeniyi που θα παίξει τον πολυαγαπημένο πατέρα του αθλητή, Charles.

Στην παραγωγή του Greek Freak συμμετέχει και ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο, όπως και ο Bernie Goldman, παραγωγός της ταινίας «300». Το σενάριο έχει αναλάβει ο Arash Amel (Α Private War, Project X-Traction) και τη σκηνοθεσία ο Akin Omotoso.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν και κάποιες οντισιόν στην Ελλάδα για τους δεύτερους ρόλους, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν τόσο στη χώρα μας, όσο και στις ΗΠΑ.

Πηγή: cnn.gr