Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Το Αγρόκτημα Ευκαρπία στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Το Αγρόκτημα Ευκαρπία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Aσχολείται με την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία κυρίως οσπρίων, σιτηρών, αραβοσίτων αλλά επίσης και αρωματικών φυτών, καθώς και παρασκευασμάτων τους. Η συλλογή και η επεξεργασία των αρωματικών φυτών, καθώς επίσης και η συσκευασία όλων των προϊόντων γίνονται χειρωνακτικά και φυσικά. Χειροποίητα είναι και όλα τα παρασκευάσματά τους, ακολουθώντας πιστά τις παραδόσεις.

Στο Αγρόκτημα Ευκαρπία η φύση παίζει τον πιο καθοριστικό και σημαντικό ρόλο στις καλλιέργειες, οι οποίες γίνονται χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Η καλλιέργεια των βιολογικά πιστοποιημένων αρωματικών φυτών τους γίνεται, φυσικά, χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Ο προσωπικός προβληματισμός για «καθαρές τροφές», η αγάπη για την γη και η επαφή με την φύση είναι οι κύριοι λόγοι πίσω από την παραγωγή και είναι και οι στόχοι για όλα τα προϊόντα του Αγροκτήματος Ευκαρπία.

Τα προϊόντα που θα βρούμε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΛΟΥΙΖΑ  330 γρ. 

ΚΑΤΣΑΡΟΝΙ ΜΕ ΒΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ 33Ογρ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ 400γρ

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ  ΤΕΑ BAGS ΠΡΩΙΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ 10 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 

ΑΛΑΤΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΛΟΥΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ