TGI Fridays παρέα με τους SoulFood Thessaloniki διοργανώνουν το πιο ξεχωριστό party και σας προσκαλούν στις 9 & 10 Νοεμβρίου στα Fridays Αριστοτέλους! 

Ελάτε να απολαύσετε το αυθεντικό αμερικάνικο BBQ με τρυφερά σιγοψημένα κρέατα & signature BBQ sauces και ταξιδέψτε στις πολιτείες της Αμερικής, ακούγοντας μοναδικές μουσικές από βινύλια!

Το BBQ Platter είναι για 2-3 άτομα και περιλαμβάνει λαχταριστό Black Angus Picanha Steak, Smoked Pork Belly & ζουμερά BBQ Chicken Drumsticks.
Όλα αυτά, συνοδεύονται από τρεις διάσημες Homemade BBQ sauces και σερβίρονται με coleslaw σαλάτα και χειροποίητες Steak Fries.

E N J O Y!

————————–————————–————
Λίγα λόγια για τους Soul Food:

Το SoulFood Thessaloniki είναι η σύμπραξη 3 ατόμων με όρεξη να συνδυάσουν την αγάπη τους για τη μουσική & το φαγητό… τόσο απλά. Πώς μπορεί να συνδυαστεί το hip hop με τα burgers, το beef stew με Brazilian ήχους, τα γαλλικά τυριά με τη jazz και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους…Το SoulFood Thessaloniki στήνει τα πιο νόστιμα & ενδιαφέροντα φεστιβάλ της πόλης και επιλέγει τους αγαπημένους του δίσκους με κάθε ευκαιρία!

από έως
Αφιερώματα - Θέματα