Τι θα φάμε σήμερα; Μια ερώτηση, χιλιάδες συναισθήματα! Αν είσαι από εκείνους που δεν μπορούν να αποφασίσουν τι να μαγειρέψουν, αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλεις αυτήν τη φορά να κάνεις κάτι διαφορετικό ή απλά αν λατρεύεις το κοτόπουλο, τότε η παρακάτω συνταγή είναι για εσένα!

Τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, τα οποία μεγαλώνουν σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και τρέφονται με αγνές, φυτικές τροφές, εξασφαλίζοντας την μοναδική, αυθεντική γεύση του ορεινού κοτόπουλου με σιγουριά, δίνουν την απάντηση σ’ αυτήν την ερώτηση!

Κορντόν μπλου με φιλέτο κοτόπουλου 

Υλικά (για 4 άτομα)

• 4 φιλέτα κοτόπουλου
• 4 φέτες ζαμπόν χοιρινό από μπούτι
• 4 φέτες γραβιέρα γλυκιά κομμένη σε λεπτές φέτες
• αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
• 2-3 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

  1. Χαράζουμε βαθιά με κοφτερό μαχαίρι τα φιλέτα κοτόπουλου οριζοντίως.
  2. Τα βάζουμε ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόκολας και τα χτυπάμε με τον μπάτη μέχρι να λεπτύνουν και να πλατύνουν.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε πάνω στο καθένα από μία φέτα τυρί και μία φέτα ζαμπόν.
  4. Ξανακλείνουμε πιέζοντας καλά και στερεώνοντας τις άκρες με οδοντογλυφίδες.
  5. Αλευρώνουμε τα φιλέτα, τα τινάζουμεκαι τα βουτάμε στο χτυπημένο αβγό και από τις δύο πλευρές.
  6. Τα πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά. Τα αφήνουμε.
  7. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και τηγανίζουμε τα φιλέτα για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν καλά.
  8. Στραγγίζουμε σε απορ- ροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε.

Καλή όρεξη

Γνωρίστε τα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ ΕΔΩ
Επισκεφτείτε τη facebook page των Κοτόπουλων ΠΙΝΔΟΣ ΕΔΩ