Στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον της La Pasteria στο Mediterranean Cosmos, σας περιμένει μία μοναδική ιταλική εμπειρία! Μετά από ψώνια με την παρέα σας, βόλτα με την οικογένεια σας ή οικογενειακό γεύμα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυθεντικά ιταλικά πιάτα, ενώ μέσα από την ανοιχτή κουζίνα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους Chef της La Pasteria «εν δράσει» να ετοιμάζουν μοναδικές ιταλικές συνταγές!

Ξεκινήστε το γεύμα σας με τον πιο γευστικό και ευφάνταστο τρόπο, δοκιμάζοντας μοναδικά antipasti και δροσερές σαλάτες.


Ο διαγωνισμός Best Pasta & Pizza 2019 ολοκληρώθηκε. Δείτε εδώ τους νικητές


Για την συνέχεια, μοιραστείτε με την παρέα σας αυθεντική τραγανή ιταλική pizza και ανακαλύψτε τους μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς που ετοιμάζουν αποκλειστικά για εσάς οι Chef της La Pasteria.

Pizza di Modena
Cartoccio di Vitello Con Fungi Porcini

Για τους λάτρεις της Pasta πέραν από την αγαπημένη μας κλασσική Carbonara και τα απολαυστικά ζυμαρικά σε πουγκί “Cartoccio di Vitello Con Fungi Porcini”, προτείνουμε το νέο πιάτο της La Pasteria. Η Pasta Alla Parmigiana θα σας συναρπάσει όχι μόνο με την πλούσια γεύση της αλλά και με την προετοιμασία της που γίνεται στο τραπέζι σας, σερβιρισμένη κατευθείαν από ένα ολόκληρο κεφάλι παρμεζάνας.

Pasta Alla Parmigiana

Ολοκληρώστε το γεύμα σας απολαμβάνοντας το αυθεντικό ιταλικό Tiramisu περιχυμένο με espresso που θα κάνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς να υποκύψουν!

Tiramisu

Και όσο για τους μικρούς μακαρονάδες, στη La Pasteria θα απολαύσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο παιδικό menu, μόνο με 8€!

Ελάτε κι εσείς στη La Pasteria και ζήστε τη δική σας μοναδική ιταλική εμπειρία!

La Pasteria
Mediterranean COSMOS
11o χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων
Τηλ: 2310 472262Τηλ: 2310 472262

Delivery μέσω efood & Wolt
www.lapasteria.gr

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρείται από την έκπτωση η Pasta Alla Parmigiana με την προετοιμασία της που γίνεται στο τραπέζι σας, σερβιρισμένη κατευθείαν από ένα ολόκληρο κεφάλι παρμεζάνας. Επίσης, εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%