Εάν σου αρέσει να ζεις τη Θεσσαλονίκη με ένα πρόσωπο που δεν είχες ανακαλύψει, εάν θέλεις να εξερευνείς νέους τρόπους διασκέδασης, συγκεντρωμένους σε ένα μέρος που θα γίνει το δικό σου στέκι, τότε το νέο entertainment hub της πόλης σε περιμένει. Για μια ξεχωριστή εμπειρία gaming βγαλμένη από το μέλλον και για τον παράδεισο των σινεφίλ και των ταινιοφάγων, για εκείνους που απλά θέλουν να διοργανώσουν το δικό τους party με έναν άλλον τρόπο, ή όσους ψάχνουν ένα μέρος για να χαλαρώνουν συνδυάζοντας τον καφέ τους με έξυπνες αγορές, το νέο σπίτι της διασκέδασης έχει έρθει και σε προσκαλεί για να το ανακαλύψεις. Το μόνο που αρκεί είναι να περάσεις την πόρτα του. Και οι λόγοι για να το κάνεις είναι πολλοί.

Για να απογειώσεις τα θεάματα της οθόνης

Αν ψάχνεις ένα διαφορετικό μέρος για να απογειώσεις την κινηματογραφική σου εμπειρία, ένα μέρος που θα σε κάνει να απολαμβάνεις την κάθε ταινία που επιλέγεις στο έπακρο, τότε δεν έχεις παρά να το πάρεις απόφαση και να περάσεις την πόρτα του νέο Seven Big Time της Θεσσαλονίκης. Αν είσαι ταινιοφάγος τότε εκεί πρόκειται να εξερευνήσεις έναν άλλο κόσμο μέσα από το Screening.

H νέα τάση της εποχής μέσα από τις τελευταίες κυκλοφορίες DVD και Blu Ray, θα σου συστήσει έναν άλλο τρόπο προβολής που πρόκειται να σε κάνει θαμώνα του. Αν πάλι θέλεις να απολαύσεις μεγάλα θεάματα όπως αθλητικούς αγώνες σε έναν ιδιωτικό χώρο, τότε ο εξοπλισμός εικόνας και ήχου που θα βρεις, θα δώσει σε εσένα και στην παρέα σου την πιο ευχάριστη στιγμή.

Για να εξερευνήσεις τον απόλυτο χώρο Gaming

Αν είσαι φανατικός gamer ή απλά σου αρέσει να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια σε κονσόλα, PC και VR τότε εδώ θα βρεις τον δικό σου παράδεισο. Μπορεί να έχεις χρόνια εμπειρία και να ψάχνεις το μέρος που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα για να ξεδιπλώσεις τα skills σου στην οθόνη. Μπορεί να είσαι ανερχόμενος και να αναζητάς το μέρος εκείνο που θα σε εμπνεύσει και θα σε κάνει να αποκτήσεις δυνατότητες τις οποίες δεν ήξερες ότι είχες. Και όλα αυτά μέσα σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον με cyber punk πινελιές που θα σε ταξιδέψουν στο μέλλον, ενώ μπορείς να συναντήσεις και το πρώτο ολοκληρωμένο και καθαρόαιμο 360 Gaming Zone που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Για να αράξεις σε ένα μέρος που δε σε αφήνει να βαρεθείς

Μπορεί απλά να ψάχνεις το μέρος εκείνο για να τσιλάρεις, να απολαύσεις τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό σου νιώθοντας ότι είσαι κομμάτι του και κάνοντας παράλληλα κάποια από τις δυνατότητες που σου προσφέρονται. Αν θέλεις να συνδυάσεις τον καφέ σου με κάποια ιδιαίτερη αγορά τότε μια ξεχωριστή Boutique με merch προϊόντα αλλά και έξυπνα δώρα σε περιμένει για να να διαλέξεις ό,τι σου ταιριάζει.

Για να οργανώσεις party που κάνουν τη διαφορά

Αν είσαι party animal ή απλά θέλεις να κλείσεις έναν χώρο που διαφέρει από όλους τους άλλους για να περάσεις μια βραδιά που θα θυμάσαι με τους δικούς σου ανθρώπους, τότε στο Entertainment hub της Θεσσαλονίκης θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Εκεί μπορείς να φτιάξεις τα θεματικά πάρτι που θα απογειώσουν τα concepts σου με special party rooms τα οποία θα στεγάσουν τις πιο όμορφες στιγμές.

Γιατί η τεχνολογία δεν έχει όρια

Ένας νέος χώρος για να διασκεδάσεις με στυλ και να κάνεις «tech in» σε όλα όσα θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις την καθημερινότητα σου, έχει ανοίξει τις πόρτες του και σε περιμένει. Το νέο Seven Big Time έρχεται για να μεγαλώσει τις επιλογές μας στην έξοδο, στον καφέ, στο gaming, το screening και στις δράσεις που μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Επειδή η τεχνολογία δεν έχει όρια και το νέο μας σπίτι, μας την προσφέρει μέσα από κάθε τρόπο.

Όλοι μαζί μας δείχνουν τον δρόμο της διασκέδασης. Όλοι μαζί μας οδηγούν στο Entertainment Hub της Θεσσαλονίκης.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ