Γράφει η Κέλλυ Κουναλάκη 

Όλοι έχουμε λίγο χρόνο για πέταμα, κι αυτό είναι υγιές, αφού σύμφωνα με τελευταίες μελέτες το να εξουθενώνουμε τον εγκέφαλο μας χωρίς διάλειμμα και λίγο χρόνο ανεμελιάς στο εργασιακό περιβάλλον μας οδηγεί σε ποικίλα προβλήματα, τα οποία συχνά δεν βρίσκουν εύκολη λύση. Εμείς είμαστε υπέρ της υγείας του νου και γι’ αυτό έχουμε έτοιμη λίστα με 10 sites για να σκοτώσετε χωρίς τύψεις τον χρόνο σας.

Bored Panda

https://www.boredpanda.com/

Από τα πιο αγαπημένα, τα πιο δημοφιλή, γενικά τα πιο τέλεια. Αυτοχαρακτηρίζεται ως site με ελαφρύ κι ευχάριστο περιεχόμενο, και πράγματι έτσι είναι, αφού η θεματολογία του κινείται ανάμεσα σε αστεία του Hollywood, ζωάκια και τύπους που δοκιμάζουν μυστήριες φάρσες.

I Can Has Ceezburger?

https://icanhas.cheezburger.com/

Η πιο true περίπτωση με γατοmemes που σε κάνουν να γελάς πριν καλά – καλά διαβάσεις την ανορθόγραφη λεζάντα.

Sad and Useless

https://www.sadanduseless.com/

Από τα πιο καμένα χιουμοριστικά sites για όλα τα γούστα χιούμορ, και πραγματικά καθόλου μα καθόλου λυπηρό. Ούτε άχρηστο.

This Is Why I’m Broke

https://www.thisiswhyimbroke.com/

Μπορείς να περάσεις ώρες ατελείωτες χαζεύοντας άχρηστα πράγματα που δεν σου χρειάζονται πουθενά. Ωπ, συγγνώμη μήπως βρήκα κάτι πολύ χρήσιμο για τον εαυτό μου, ένα άγαλμα ForeverAlone;!

Timelapse

http://world.time.com/timelapse/

Μια συνεργασία του Time και της Google οδήγησε σε αυτό το πρωτότυπο site, όπου το time-lapseπαίζει με τα δάση του Αμαζονίου, το Ντουμπάϊ, το Λας Βέγκας και συλλέγει στιγμιότυπα από τρεις δεκαετίες.

Is It Normal

https://www.isitnormal.com/

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί αν κάτι συμβαίνει μόνο σε σένα ή είναι φυσιολογικό και συμβαίνει και σε άλλους; Ε αυτό είναι το site που θα σε εκθέσει ανώνυμα στον κόσμο και θα λάβεις τις ανάλογες απαντήσεις, αλλά θα διαβάσεις κι εκατοντάδες άλλα θέματα, μαζί με τις απαντήσεις που έλαβαν. Αν δεν χαλαρώσει το μυαλό σου με αυτό, τότε με τι;!

Cracked

https://www.cracked.com/

Από τα πιο εθιστικά sites, μιας που καλύπτει μια μεγάλη γκάμα θεματολογίας, από ταινίες και TV, μέχρι internetκαι κουφά που συμβαίνουν στον κόσμο.

Mental Floss

http://mentalfloss.com/

Η εγκυκλοπαίδεια των Πάντων, που σου δίνει άπειρες γνώσεις γύρω από θέματα για τα οποία δεν αναρωτήθηκες ποτέ. Σου δίνει τόση κουλή πληροφορία που σίγουρα το μυαλό σου έχει πάρει μια γερή δόση break.

FailBlog

https://failblog.cheezburger.com/

Τα λόγια είναι περιττά για ένα από τα διασημότερα αστεία sitesστην ιστορία του internet. Όλη η χασούρα και η βλακεία του κόσμου στο πάτημα ενός κουμπιού.

BuzzFeed

https://www.buzzfeed.com/

O βασιλιάς των digital media του είδους, γνωστό για τα κουίζ του, τα listicles και την ταχεία εξάπλωση του σε πάσης φύσεως θέμα, από popculture μέχρι πολιτικά, με τα πλοκάμια του να απλώνονται και σε άλλες fancy κατηγορίες (βλ. Tasty).