Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε και να ανακαλύπτετε καινούργια μέρη επί πληρωμή, τότε η παρακάτω αγγελία θα σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Η εταιρεία Royal Caribbean αναζητεί εκπαιδευόμενο «εξερευνητή παραλιών» και πληρώνει χιλιάδες ευρώ το μήνα για τα ταξίδια του. Καθώς, όμως, δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη δουλειά, εξίσου «ασυνήθιστος» είναι και ο τρόπος που η εταιρεία θα επιλέξει τον ιδανικό ή την ιδανική για τη θέση, αφού δέχεται αιτήσεις μέσω Instagram.

Ο επιλαχών ή η επιλαχούσα για τη θέση θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε μοναδικούς προορισμούς, μεταξύ άλλων η Αλάσκα, η Ιαπωνία, η Νορβηγία και το Ντουμπάι και να ζήσει το απόλυτο όνειρο.

Η καθημερινή ρουτίνα του εργαζομένου θα περιλαμβάνει ατελείωτη διασκέδαση, με μία και μόνη υποχρέωσηνα αναρτά στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε περιπέτειά του και τα μέρη που επισκέπτεται.

Μία ειδική επιτροπή θα αποφασίσει ποιος θα λάβει τη θέση και, μάλιστα, ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα αξιομνημόνευτο ταξίδι σε ένα ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική! Η εταιρεία θα πληρώνει κάθε χρόνο σχεδόν 120.000 ευρώ για τα ταξίδια του εργαζομένου του.

Βέβαια, η θέση είναι ανοιχτή για τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας και η διαδικασία συμμετοχής έχει ως εξής: οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν το hashtag #ShoreExplorer και να κάνουν tag την @RoyalCaribbeanUK στις αναρτήσεις τους στο Instagram, για να μπουν στη λίστα των συμμετεχόντων κι όλα αυτά μέχρι την 1η Μαρτίου.

Δείτε αναλυτικά την αγγελία:

https://www.instagram.com/p/BtgqJrPgPV5/

Φωτογραφία εξωφύλλου: pexels.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ