ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ποιός δεν έχει επιθυμήσει κάποια στιγμή ένα γλυκό και ποιός δε θα ήθελε να το έχει ανά πάσα στιγμή κοντά του; Στα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ αποφάσισαμε να το κάνουμε πραγματικότητα, εγκαινιάζοντας την υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον για όλα τα γλυκίσματά μας!

Με απώτερό σκοπό να είστε πάντα ικανοποιημένοι, επιλέγουμε με προσοχή τις πρώτες ύλες, δημιουργώντας γλυκίσματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους. Γι’ αυτό και έχουμε καταφέρει να πρωταγωνιστούμε σε κάθε σπίτι και σε κάθε γιορτή.

Από το 1920 που άνοιξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο μας μέχρι σήμερα, στα ανοιχτά εργαστήρια των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, δημιουργούνται γλυκά που σέβονται την παράδοση αλλά και τις σύγχρονες τάσεις, υπηρετώντας την υψηλή ζαχαροπλαστική με τον καλύτερο τρόπο.

Πλέον, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα, δημιουργώντας ένα δίκτυο παράδοσης γλυκών κατ’ οίκον για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τι θα λέγατε λοιπόν αν χτυπούσε ξαφνικά η πόρτα και μπροστά σας βρισκόταν το διάσημο μιλφέιγ, μια τούρτα Ευφροσύνη, μια λαχταριστή τάρτα ή ένα μοσχοβολιστό τσουρέκι;

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να εδώ ή καλέστε απευθείας στο 2310 801802.

Καλή απόλαυση!

www.konstandinidis.eu 

Κατάστημα Καλαμαριάς
Ανδριανουπόλεως 8 Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά 55133
Τηλέφωνο
2310429094
Κατάστημα Θεσσαλονίκης
Παύλου Μελά 7 και Μητροπόλεως 117 Θεσσαλονίκη, Κέντρο 55133
Τηλέφωνο
2310227956