Η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας επιτυγχάνεται μέρα με τη μέρα μέσα από διαδικασίες ομορφιάς που βελτιώνουν την εικόνα του προσώπου, του σώματος, των μαλλιών και των άκρων μας. Από τη μία πλευρά γενικοί κανόνες περιποίησης που κάνουν καλό και αναδεικνύουν τα δυνατά μας σημεία και από την άλλη εξατομικευμένη φροντίδα μέσα από τα σωστά προϊόντα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο κατάστημα Your Cosmetics στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα καλλυντικά, είδη μακιγιάζ, επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών, καθώς και αξεσουάρ, για να κατακτήσετε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας.

Ποικιλία επαγγελματικών προϊόντων 

Η τρέχουσα συλλογή του Your Cosmetics περιλαμβάνει προϊόντα περισσότερων από 40 δημοφιλών εταιρειών για την περιποίηση του σώματος, του προσώπου, των μαλλιών και των άκρων σας. Στη συλλογή τους θα βρείτε και ποικιλία αξεσουάρ για να τελειοποιείτε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Επιπλέον, απευθύνονται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες και παιδιά. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας βοηθήσει να βρείτε το προϊόν εκείνο που είναι κατάλληλο επάνω σας, αλλά και να σας δώσει συμβουλές για την καθημερινή σας περιποίηση.

Ηλεκτρονικές αγορές άμεσα και γρήγορα

Ένας ακόμη λόγος που τους επιλέγουμε είναι η άμεση αγορά προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του πολύ ενημερωμένου site τους. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να επιλέξετε όποιο είδος επιθυμείτε εσείς και να το αγοράσετε κατευθείαν, δίχως να χρειαστεί να μετακινηθείτε από τον χώρο σας.

Οι τιμές τους είναι πολύ φιλικές και μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τις δελεαστικές προσφορές που τρέχουν συνεχώς. Και αν θέλετε να κάνετε ένα special δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε στο Your Cosmetics σάς περιμένουν τα πιο όμορφα gift sets και μάλιστα στις πιο προσιτές τιμές.

Το κλειδί της επιτυχίας τους έγκειται στον επαγγελματισμό, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την ανοιχτή επικοινωνία και τη διεθνή προοπτική. Ελάτε να τους γνωρίσετε από κοντά και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ίωνος Δραγούμη 23