Ανοιχτά: 09:00 – 02:00
Κυριακή: 13:00 – 02:00

Η απόλαυση του frozen yogurt εδώ είναι σοβαρή υπόθεση, γι’ αυτό και ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό και με το πώς θα έχετε τις καλύτερες επιλογές . Το Yogo δεν έχει κερδίσει τυχαία τις εντυπώσεις .

Εκτός από τη φυσική γεύση παγωμένου γιαουρτιού, έχετε στη διάθεσή σας και τρεις ακόμη γεύσεις, όπως μπισκότο, σοκολάτα, φρούτα του δάσους ή φράουλα. Το frozen yogurt είναι ένα σνακ ή επιδόρπιο με λίγες θερμίδες, ανάλογα με τις προσθήκες που θα κάνετε ενώ το γιαούρτι περιέχει 2% λιπαρά, διατηρώντας υψηλή διατροφική του αξία. Χωρίς ενοχές, λοιπόν, ας δούμε μερικές ιδέες για να συνοδεύσετε το παγωμένο γιαούρτι.
Συστήνουμε οπωσδήποτε να προσθέσετε τη σως από φυσικό κόκκινο βατόμουρο που φτιάχνεται στο κατάστημα και δεν έχει προσμίξεις, ενώ θα βρείτε και ποικιλία φρούτων, πάντα ανάλογα με την εποχή, για δροσιστική απόλαυση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, ξηροί καρποί, μπισκότα, τα popping bombos, που σκάνε στο στόμα και ποικιλία σε λιωμένες σοκολάτες και πραλίνες.
Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και χυμούς, γρανίτες και θρεπτικά smoothies, ενώ στο Yogo μας περίμενε και μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη. Δοκιμάσαμε και τον καφέ του και διαπιστώσαμε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα περισσότερο από ένα χώρο που ειδικεύεται στον καφέ και όχι στο frozen yogurt.

 

Διεύθυνση: Μητροπόλεως
Περιοχή: Κέντρο