Ένα ακόμη biscotto workshop για όσους θέλουν να γνωρίσουν τη yoga θα παρουσιαστεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos από την Χρύσα Βασιλαρέα – Registered Yoga Teacher(200 RYT) Yoga Alliance την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Σ’ αυτό το workshop θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα οφέλη της Yoga σε σχέση με το σύγχρονο δυτικό τρόπο ζωής , τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.
Γνωρίζετε ότι η τακτική πρακτική μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση, να ενισχύσει στην αύξηση της καλής χοληστερόλης και να θεραπεύσει πεπτικά προβλήματα?
Γιατί η Yogaμας κάνει πιο ευτυχισμένους και μας βοηθάει να κοιμηθούμε καλύτερα? Και τελικά με ποιο τρόπο συμβάλλει στη βελτίωση των σχέσεων μας?

Θα ακολουθήσει πρακτική Yoga 60’ με Asanas (Θέσεις, Στάσεις), στις οποίες μπορεί κανείς να εξασκηθεί και στο σπίτι (homepractice).
Θα δούμε μαζί όλα τα δομικά στοιχεία μιας ολοκληρωμένης πρακτικής: Χαιρετισμός στον Ήλιο, Backbends, Twists και θα χαλαρώσουμε στη Savasana. Επιπλέον θα δώσουμε όλες τις απαραίτητες κατευθύνσεις για τη δημιουργία μιας ασφαλούς πρακτικής στο σπίτι.
Το workshopείναι ανοιχτό για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 15 Ιουνίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Φόρμα Κράτησης