Το Ψηφίζεις… Το Ανακαινίζεις!

  • 11 σχολεία από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ζητούν την ψήφο όλων μας.
  • Ψηφίζουμε μέχρι τις 25 Ιουλίου, στις 18.00 μ.μ. και δημιουργούμε ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον

O μικρόκοσμος των μαθητών είναι στα χέρια σου! Φέτος, 11 σχολεία από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ζητούν την ψήφο όλων μας. Μπες στην ιστοσελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, και με μία απλή εγγραφή στη φόρμα συμμετοχής, θα παραλάβεις τον προσωπικό σου κωδικό μέσω δωρεάν SMS για να ψηφίσεις «Tο Σχολείο Που Θέλεις». Μπορείς να ψηφίσεις όλα τα σχολεία από μία φορά!

Γνωρίστε τα 11 υποψήφια σχολεία

Τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι αυτά που προτάθηκαν από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και εγκρίθηκαν από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων όπου ανήκουν. Φέτος, τα 11 σχολεία που ζητούν την ψήφο μας είναι τα εξής: Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 61ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, 54ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, 1ο Γυμνάσιο Μαλακοπής, 7ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, 8o ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, 1ο Γυμνάσιο Τριανδρίας, 1ο Δημοτικό Πανοράματος, 2ο Δημοτικό Πανοράματος, 2ο Γυμνάσιο Χορτιάτη και 1ο Γυμνάσιο Πυλαίας.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη βελτίωση σχολικών υποδομών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, τα καταστήματα λιανικής Μασούτης ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους με την Coca-Cola Τρία Έψιλον και αλλάζουν τον μικρόκοσμο μαθητών και εκπαιδευτικών. Το μεγάλο δίκτυο των καταστημάτων λιανικής Μασούτης λειτουργεί ως σημείο ενημέρωσης, ενθαρρύνοντας τους πολίτες να ψηφίσουν το σχολείο που εκείνοι θέλουν να δουν να ανακαινίζεται και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν στους μαθητές «Το Σχολείο που Θέλουν».

Πώς θα γίνει πραγματικότητα «Το Σχολείο που Θέλεις»

Το σχολείο με τις περισσότερες ψήφους θα αναδειχθεί νικητήριο για τη φετινή χρονιά, ενώ, με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, θα ξεκινήσει η ανακαίνισή του. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο σχολικό κτίριο θα πραγματοποιούνται επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες, έτσι ώστε, με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού τον Σεπτέμβριο, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό να καλωσορίσουν τη νέα σχολική χρονιά σε ένα ανανεωμένο, πιο ασφαλές, λειτουργικό και όμορφο περιβάλλον.

O μικρόκοσμος των μαθητών είναι στα χέρια σου!

Μπες στο gr.cocacolahellenic.com και ψήφισε Το Σχολείο που Θέλεις!

 Λίγα λόγια για το πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις»:

Το πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις» υλοποιείται εδώ και 7 χρόνια από την Coca-Cola Τρία Έψιλον σε συνεργασία με τους Δήμους, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Σκοπός του να ανταποκριθεί στις αυξημένες τοπικές ανάγκες για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών, αναλαμβάνοντας τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση σχολικών κτιρίων στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα έχουν ανακαινιστεί 15 σχολικά κτίρια, μέσα από μία συνολική επένδυση που αγγίζει τα 1,4 εκ. ευρώ, βελτιώνοντας τη σχολική καθημερινότητα περισσότερων από 4.500 μαθητών και εκπαιδευτικών κάθε χρόνο. Με την ολοκλήρωση των επισκευαστικών εργασιών στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στο σχολείο που θα αναδειχθεί μέσα από τη φετινή ψηφοφορία το 2018, το πρόγραμμα θα έχει παραδώσει συνολικά 16 ασφαλέστερα και ανακαινισμένα σχολεία. Επιπλέον, το πρόγραμμα έχει αναγνωριστεί για τη συμβολή του, λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις όπως στα Corporate Excellence Awards 2016 στην κατηγορία Πρόγραμμα/Δράση ΕΚΕ και δύο βραβεία στα Hellenic Responsible Business Awards 2017 και 2015 στην κατηγορία Εταιρική Υπευθυνότητα /Κοινωνία. 

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον:

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, o καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, αλλά και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ