Οι φίλοι του κρασιού απολαμβάνουν τις προτάσεις της wine list μας, που περιλαμβάνουν αφρώδεις οίνους, προσεγμένες επιλογές λευκών, ροζέ και ερυθρών οίνων καθώς και επιδόρπιους οίνους και φυσικά σε πολύ καλές τιμές τόσο στο ποτήρι όσο και στη φιάλη. Η απόλαυση του κρασιού, μάλιστα, συνοδεύεται και από τις ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, που έχουμε ετοιμάσει για εσάς με εξαιρετικές επιλογές ελληνικών και επιλεγμένων προϊόντων από το εξωτερικό.
Για όσους γνωρίζουν ήδη, λοιπόν, αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν την άποψή μας για το κρασί και την απόλαυσή του, στο ιδιαίτερο περιβάλλον του
biscotto coffee+ ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά συνδυασμού κρασιού και γεύσεων επιλέγοντας μία βραβευμένη σειρά κρασιών της εταιρείας της εταιρείας «Τσιλιλής«.

Απολαύστε:
Από τη Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στα πλαίσια της Wine Lovers Week σας περιμένει μια ελκυστική προσφορά:
– Ποτήρι Κτήμα Θεόπετρα (λευκό, ροζέ ή ερυθρό) + Ατομικό Πλατώ Τυριών ή Αλλαντικών. Kόστος 6 €
– Φιάλη Κτήμα Θεόπετρα (λευκό, ροζέ ή ερυθρό) + Πλατώ Τυριών ή Αλλαντικών 2 ατόμων. Κόστος 16€

Επίσης σας περιμένουμε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου για μια Βραδιά Γευσιγνωσίας με αφρώδεις οίνους, κρασί και παλαιωμένο απόσταγμα της εταιρείας Τσιλιλή. Δείτε ΕΔΩ


Info
Wine Lovers Week
biscotto coffee+
Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών
Έναρξη: 21:00
Τ: 2310472333
Facebook page: biscotto coffee+