Food and Wine Experience με το Κτήμα Τέχνη Οίνου

Το Wine Style σε συνεργασία με το Ambrosia Restaurant του Hyatt Regency στην Θεσσαλονίκη, σας προσκαλεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, σε μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας.

Ξεχωριστά κρασιά, επιλεγμένες σοδειές και μικρές κάθετες γευστικές εμπειρίες του Κτήματος Τέχνη Οίνου από την Δράμα, συνδυάζονται με ένα πολύ ιδιαίτερο μενού από μοναδικές γεύσεις και χειμωνιάτικα αρώματα, ειδικά σχεδιασμένο από τον Executive Chef του Hyatt Regency, Απόστολο Αλτάνη.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Άκης Παπαδόπουλος, οινοποιός και οινολόγος του Κτήματος Τέχνη Οίνου και ο Στέφανος Κόγιας (Wine Style), εμπνευστής της ιδέας Food and Wine Experience.

WINE STYLE MENU

Βελουτέ πράσινου μήλου με χτένι, τσιπς πιπερόριζας & χαβιάρι συνδυασμένη ταυτόχρονα με
Πλάνο Ασύρτικο 2016 (Π.Γ.Ε. Δράμα)
και Τέχνη Ασύρτικο 2011, Λευκό (Π.Γ.Ε. Δράμα)
****
Τρυφερά φύλλα λαχανικών με φρέσκο κατσικίσιο τυρί, κονφί πράσινων φρούτων & πετιμέζι ροδιού συνδυασμένα με
Τέχνη Αλυπίας Λευκό 2017, από Sauvignon Blanc και Ασύρτικο (Π.Γ.Ε. Δράμα)
****
Χταπόδι με κρέμα φασολάδας & καραμελωμένο κρεμμύδι συνδυασμένο με
Τέχνη Αλυπίας Ερυθρό 2016 από Cabernet Sauvignon και Αγιωργίτικο (Π.Γ.Ε. Δράμα)
****
Σορμπέ μοσχολέμονου με ζελέ κράνου
****
Παστίτσιο με μοσχαράκι ραγού & μπεσαμέλ τρούφας συνδυασμένο ταυτόχρονα με
Ήδυσμα Δρυός Syrah 2005,
Ήδυσμα Δρυός Syrah 2009
και Ήδυσμα Δρυός Syrah 2015 (Π.Γ.Ε. Δράμα)
****
Τάρτα λεμονιού με περγαμόντο
μαστίχα Χίου & σορμπέ μανταρίνι συνδυασμένα με
Απόσταγμα Τέχνης (μακρόχρονη παλαίωση σε δρύινο βαρέλι)

Πληροφορίες τιμές

Τιμή μενού με τα κρασιά του Κτήματος Τέχνη Οίνου: 45 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων
Κρατήσεις: +30 2310 401418 or email [email protected]com | [email protected] | messenger at Stefanos Kogias or Stefanos Kogias II or 6936103114
Ώρα προσέλευσης: 20:30

HYATT REGENCY THESSALONIKI:
13 Χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Περαίας, 57001, Θεσσαλονίκη

Wine Art Estate: www.wineart.gr

Αφιερώματα - Θέματα