Είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα ταξίδια είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας, καθώς μέσα από αυτά μαθαίνεις νέα πράγματα, ενώ ανοίγεις τους ορίζοντές σου. Και μπορεί πλέον να είναι πολύ δύσκολο να ταξιδέψουμε εκεί που θέλουμε, μπορούμε όμως να ταξιδέψουμε νοερά μέσα από εικόνες και video!

Δεν θα ήταν, λοιπόν, υπέροχο να άνοιγες το παράθυρό σου και να μεταφερόσουν στη Νέα Υόρκη ή στο Λονδίνο και να θαύμαζες τη θέα; Τώρα μπορείς, τουλάχιστον διαδικτυακά!

Το Window Swap σού δίνει αυτή τη δυνατότητα να δεις τη θέα από διαφορετικά παράθυρα σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Πρόκειται για μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να μεταφερθείς με virtual τρόπο σε κάποιο σημείο και να παρατηρήσεις τη θέα από ένα random παράθυρο. Δημιουργήθηκε από τους Sonali Ranjit και Vaishnav Balasubramaniam, ένα ζευγάρι που ζει στη Σιγκαπούρη.

Πώς ανεβάζεις το δικό σου βίντεο στο Window Swap:

Χρήστες ανεβάζουν το δικό τους παράθυρο, πράγμα που μπορείς να κάνεις κι εσύ. Βγάζεις ένα 10λεπτο, οριζόντιο βίντεο με τη θέα του παραθύρου σου. Στο κάδρο πρέπει να φαίνεται και το πλαίσιο του παραθύρου.

Προσπαθείς να είναι όσο πιο σταθερό γίνεται. Αν μπορείς, ακούμπησε το κινητό ή την κάμερα σε ένα σταθερό σημείο. Στη συνέχεια, ονομάζεις το βίντεο με το όνομά σου και την τοποθεσία σου.

Τέλος, συμπληρώνεις τη χώρα σου και το email σου και ανεβάσεις το βίντεο στο link στο site τους. Ενημερώνεσαι με email όταν ανέβει το δικό σου παράθυρο!