Το White Suites Resort είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στη Χαλκιδική που αποτελείται από δεκατέσσερις σύγχρονες σουίτες, που βρίσκονται πάνω στην παραλία της Μουδουνού, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο του χωριού.
Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, το White Suites επιτυγχάνει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ της άνεσης, της πολυτέλειας και του στυλ. Όλες οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί και εμπνέονται από μια σύγχρονη μινιμαλιστική αισθητική που όμως παραμένει πιστή στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Χαλκιδικής. Όλες οι σύγχρονες ανέσεις παρέχονται για να εξασφαλιστεί μια εμπειρία απόλυτης άνεσης σε ένα κομψό, μινιμαλιστικό και χαλαρό σκηνικό, ενώ προστίθενται και μια εξαιρετική πινελιά πολυτέλειας.
Ανάμεσα στα πολυτελή boutique ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, το White Suites ξεχωρίζει με τις πολυτελείς σουίτες του, 14 στο σύνολο, οι οποίες θα σάς κερδίσουν με τη μοντέρνα εμφάνιση τους, σχεδιασμένες σε τόνους του λευκού με χρωματιστές πινελιές και λεπτομέρειες επιλεγμένες να σάς προσφέρουν μια ρομαντική, αλλά ταυτόχρονα σύγχρονη διαμονή.