Κάποια στέκια στην πόλη, αν και καλά κρυμμένα σε όμορφες γειτονιές, αξίζει να τα αναζητάς. Και το White Rabbit στην οδό Τσόπελα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Το White Rabbit γεννήθηκε από το μεράκι, το κέφι και την εμμονή στην ποιότητα των ανθρώπων που βρίσκονται από πίσω του και τέτοια εγχειρήματα δεν μπορούμε παρά να τα αγαπάμε και να τα στηρίζουμε.

Εκλεκτές προτάσεις για όλη τη μέρα

Το White Rabbit μάς υποδέχεται καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, προσφέροντας ωραίο καφέ, ροφήματα, σπιτικές δημιουργίες, δροσερές μπύρες, cocktails, ποτά και καλό κρασί, τόσο από ελληνικούς όσο και από διεθνείς αμπελώνες.

Μάλιστα, μπορείτε να συνοδεύσετε το κρασί σας με κάποιες από τις πολύ νόστιμες επιλογές του χορτοφαγικού μενού τους. Και για να έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε όσα περισσότερα cocktails αντέχετε, κάθε μέρα θα τα βρείτε στον κατάλογο μόνο με 5 ευρώ.

Τις στιγμές μας συντροφεύουν ήχοι της rock, jazz, funk και blues μουσικής, ήχοι που έρχονται να ταιριάξουν απόλυτα με την αύρα του χώρου.

Η αυλή που εντυπωσιάζει

Τους καλοκαιρινούς μήνες το White Rabbit ανοίγει τον εξωτερικό του χώρο σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά, όπου ακούγονται μόνο οι ήχοι της φύσης. Πολύχρωμα λουλούδια ευωδιάζουν και στολίζουν την ατμόσφαιρα, η βαβούρα της πόλης απουσιάζει και το δροσερό απογευματινό αεράκι είναι ιδανικό για να σας χαλαρώσει και να σας αποφορτίσει από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Και σε ένα τέτοιο περιβάλλον τι καλύτερο από μια δροσερή μπύρα; Οι δικές αγαπημένες είναι οι Νύμφη, Fischer Draught, Μάμος και Sol, οι οποίες δεν λείπουν ποτέ από το τραπέζι μας.

Και αν δεν το γνωρίζατε, στο White Rabbit πραγματοποιούνται βραδιές γευσιγνωσίας, μουσικές βραδιές, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις, καθώς και επαγγελματικές συναντήσεις. Γιατί οι ιδιοκτήτες του έχουν ιδιαίτερη αγάπη στις Τέχνες και τις τιμούν με κάθε ευκαιρία.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Τσόπελα 4, Περιοχή Λευκού Πύργου

Ώρες λειτουργίας
14:00 – 02:00