Η απόλυτη εμπειρία Luxury Sampling επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη

Το Whisky Live, το διασημότερο διεθνές ουίσκι event, που ταξιδεύει κάθε χρόνο στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, επισκέπτεται για 3η χρονιά την πρωτεύουσα του Bορρά και προσφέρει στο κοινό της Θεσσαλονίκης την απόλυτη εμπειρία του Luxury Sampling!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace και η φετινή Luxe Edition θα έχει αφιέρωμα στα “Whiskies of the World”, παρουσιάζοντας τον «βασιλιά των ποτών», από τις 18:00 έως τις 23:00, σε μια παλέτα με επιλεγμένες εκδόσεις από διαφορετικές χώρες και ηπείρους, αλλά πάντα με έμφαση στη γνωστή αγαπημένη Σκωτία. Όσοι θέλουν να ζήσουν την απόλυτη whisky tasting εμπειρία μπορούν να κλείσουν εισιτήρια ΕΔΩ!

Single malts, βραβευμένα labels, νέες κυκλοφορίες και ειδικές εμφιαλώσεις από κορυφαία ουίσκι, καθώς και πλήθος ετικετών από εξαιρετικές μάρκες που δεν εισάγονται στην Ελλάδα, θα συνθέσουν μια μοναδική βραδιά απόλαυσης και πολυτέλειας.

Και όλα θα μπορούν να συνδυαστούν θαυμάσια με gourmet προϊόντα και γευστικές προτάσεις finger food από επιλεγμένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, με ένα χαλαρωτικό whisky cocktail ή απλά με ένα φλιτζάνι αρωματικό καφέ taf.

Μη χάσετε το Whisky Live Thessaloniki – Κλείστε ΕΔΩ θέση στο απόλυτο exclusive event!

whisky-live-thessaloniki

Η τιμή των VIP εισιτηρίων ξεκινά από 35€ (δείτε εδώ τιμές) και όσοι – λίγοι – εκλεκτοί επιλέξουν ένα από τα περιορισμένης διαθεσιμότητας Exclusive εισιτήρια, όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στο ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας Glencairn, περισσότερα από 20 πρόσθετα labels, με την αξία του ακριβότερου να ξεπερνά τα 450€, αλλά να μυηθούν και στο κόσμο του “Old & Rare” και της παραγωγής whisky «the old way», μέσα από 4 σπάνιες ετικέτες που προτείνουν ειδικά για τη διοργάνωση οι διεθνούς φήμης Σκωτζέζοι ειδήμονες Simon Roser και Franchi Ferla.

Ίσως τελικά, αν το Whisky Live είχε δημιουργηθεί στα glamorous 60’s, o James Bond, να είχε αλλάξει το ποτό του και να έπινε φανατικά ουίσκι!

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας on line από το viva.gr (ΕΔΩ)