Το διάσημο brand αριβάρει τον Μάιο στην Καλντέρα και συντονίζει την signature chill out διασκέδαση με το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα του κόσμου.

Ακόμα μία σεζόν ξεκινά δυναμικά για το νησί του ηφαιστείου, καθώς ένα «Buddha Bar Beach», ήτοι η καλοκαιρινή εκδοχή του διάσημου brand-συνώνυμο της chill out διασκέδασης «Buddha Bar», ανοίγει τις πύλες του στο Ημεροβίγλι.

Η δράση θα μοιράζεται ανάμεσα στον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο, ο οποίος μπολιάζει ισοροοπημένα το ζεν ύφος των Buddha Bar με το ελληνικό στοιχείο – ελληνικές και δη σαντορινιές πινελιές θα υπάρχουν και στο μενού του εστιατορίου.

Θα φιλοξενείται σε δικό του χώρο στο πολυτελές ξενοδοχείο «La Maltese Estate», στο πιο ψηλό σημείο του οικισμού, και θα προσφέρει ατόφια την εμπειρία των Buddha Bar, με τις ασιατικές γεύσεις, τα κοκτέιλ και τις διάσημες μουσικές, έχοντας ασφαλώς ως bonus το ανεπανάληπτο ηλιοβασίλεμα της Καλντέρας.

Τα επίσημα εγκαίνια του «Buddha Bar Beach» θα γίνουν στις 26/5, λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του νέου cd των Buddha Bar, που θα έχει Σαντορίνη στο εξώφυλλο αλλά και ελληνική συμμετοχή-έκπληξη.

Πηγή: http://www.athinorama.gr