Ο chef του The Garden Bar, Νίκος Ταμβάκης, μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή για πεντανόστιμα & αφράτα pancakes για το απόλυτο brunch-home edition.
Θα χρειαστούμε:
*300γρ αλεύρι
*300ml γάλα
*2 αυγά
*35γρ ζάχαρη
*45γρ baking powder
*λίγο αλάτι
*πολλή αγάπη
*πολλή όρεξη
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder και το αλάτι σε ένα μπολ (στεγνά στοιχεία). Φτιάξτε ένα πηγάδι στο κέντρο του μείγματος και ρίξτε μέσα το γάλα & τα αυγά (υγρά στοιχεία). Ανακατέψτε καλά μέχρι να φουσκώσουν. Βάλτε ένα τηγάνι (ιδανικά αντικολλητικό) σε μεσαία προς υψηλή φωτιά και λίγο λάδι. Με ένα κουτάλι, ρίξτε λίγο από το μείγμα μέσα για να κάνετε pancakes στο μέγεθος που θέλετε. Τηγανίστε για 3-5 λεπτά κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Tip: Για αφράτο αποτέλεσμα αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Απολαύστε τα με τον αγαπημένο σας Garden Bar συνδυασμό: Cheddar Pancakes, Oreo, Lemon Berry, Double Trouble ή με τη δική σας φαντασία!