Το Wine Style σε συνεργασία με το Ambrosia Restaurant του Hyatt Regency στην Θεσσαλονίκη, σας προσκαλεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου σε μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας.

Ξεχωριστά κρασιά, επιλεγμένες σοδειές και το Κτήμα Γεροβασιλείου Λευκό σε πρώτη παρουσίαση συνδυάζονται με ένα πολύ ιδιαίτερο μενού από μοναδικές γεύσεις και φθινοπωρινά αρώματα, ειδικά σχεδιασμένο από τον Executive Chef του Hyatt Regency, Απόστολο Αλτάνη.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου, δημιουργός και οινολόγος του Κτήματος και αναμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κρασιού σε παγκόσμιο επίπεδο και ο Στέφανος Κόγιας του Wine Style, εμπνευστής της ιδέας Food and Wine Experience.

WINE STYLE MENU

Κολοκυθόσουπα βελουτέ με γαρίδα, τσιπς πιπερόριζας & λάδι τσόριθο συνδυασμένα με
Κτήμα Γεροβασιλείου Λευκό 2017, Μαλαγανιά -Ασύρτικο (ΠΓΕ Επανομή)
*****
Λούντζα τόνου με παντζάρι, πανακότα γιαουρτιού & κρέμα περγαμόντο συνδυασμένη με
Κτήμα Γεροβασιλείου Chardonnay 2016 (ΠΓΕ Επανομή)
*****
Ριζότο γραβιέρας με μπούκοβο & νούμπουλο Κέρκυρας συνδυασμένo με
Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2014 (ΠΓΕ Επανομή)
*****
Σορμπέ λεμόνι με ζελέ ροδιού
*****
Σιγοψημένο μοσχαράκι με πουρέ καρότου, μούρα & σος κρασιού με σοκολάτα συνδυασμένo με
Κτήμα Γεροβασιλείου Avaton 2014, Λημνιό-Μαυρούδι-Μαυροτράγανο (ΠΓΕ Επανομή)
*****
Κρεμέ ορελύς, λευκή σοκολάτα & μάνγκο συνδυασμένη με
Κτήμα Γεροβασιλείου Μαλαγουζιά 2013, όψιμου Τρύγου

Τιμή μενού με τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου: 45 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων
Κρατήσεις: +30 2310 401418 or email [email protected] | [email protected] | messenger at Stefanos Kogias or Stefanos Kogias II or 6936103114
Ώρα προσέλευσης: 20:30

HYATT REGENCY THESSALONIKI:
13 Χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Περαίας, 57001, Θεσσαλονίκη

Follow:
HYATT REGENCY THESSALONIKI: http://thessaloniki.regency.hyatt.com/en/hotel/dining/Ambrosia.html
Wine Style: https://www.facebook.com/WineStylegr
Ktima Gerovassiliou: https://www.gerovassiliou.gr/en/wines

Αφιερώματα - Θέματα