Το Voudouris Laser center βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στον τομέα της ομορφιάς. Το κλειδί της επιτυχίας του είναι η υψηλή ποιότητα παροχών και η απόλυτη προσήλωση της ομάδας του σε αυτό που κάνει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι τους εμπιστεύεται σταθερά ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο αυξάνεται συνεχώς.

Μοναδικές υπηρεσίες περιποίησης

Στο Voudouris Laser απολαμβάνετε άριστες υπηρεσίες, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στον χώρο της αισθητικής, από ένα προσωπικό με πολυετή εμπειρία και διάθεση να σας χαρίσει τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που θα βρείτε στον χώρο τους είναι οι εξής:

  • Αποτριχώσεις laser

Η αποτρίχωση με LASER είναι η μόνη μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης που καταργεί τις παραδοσιακές τεχνικές, κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, σε οποιοδήποτε περιοχή του σώματος, αφαιρώντας με ασφάλεια την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και τη δομή της επιδερμίδας.

Στο κέντρο τους χρησιμοποιείται τελευταίας γενιάς Alexandrite laser αποτρίχωσης (Epicare LPX 755). Έχει ως ενεργό υλικό κρυστάλλους Αλεξανδρίτη και εκπέμπει σε μήκος κύματος 755nm, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη και ελάχιστα από την αιμοσφαιρίνη. Η προστασία του δέρματος επικεντρώνεται στη διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας στην επιδερμίδα, η οποία επιτυγχάνεται με διοχέτευση παγωμένου αέρα στην περιοχή της εφαρμογής.

  • Αποτριχώσεις με κερί
  • Θεραπείες προσώπου
  • Μανικιούρ-Πεντικιούρ

Στις ήδη φιλικές τιμές τους έρχονται να προστεθούν και οι πολύ συμφέρουσες προσφορές τους που ανακοινώνονται σε όλη τη διάρκεια του έτους και για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο Facebook ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε από τον χώρο τους επαγγελματικά προϊόντα για πρόσωπο και άκρα, για μοναδικά αποτελέσματα και στο σπίτι.

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, επισκεφθείτε το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι!

Προτεραιότητα η ασφάλειά σας απέναντι στον Covid19

Η λειτουργία του Voudouris Laser προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, υπάρχει ισχυρή σύσταση να μην συνοδεύεστε από άλλα άτομα, κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, το προσωπικό σάς εξυπηρετεί με μάσκα, χώρος και εργαλεία απολυμαίνονται συνεχώς και τέλος, στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Αργοναυτών 4

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 11:00-15:00 (μόνο τον χειμώνα, καλοκαίρι κλειστά)