Το biscotto thessaloniki άνοιξε το δικό του πάρκο, το biscotto Experience Park, με επίκεντρο τον καφέ, το ποτό, το φαγητό και γενικότερα την διασκέδαση και την ψυχαγωγία μέσα από μια σειρά ιδιαίτερων projects καταστημάτων εστίασης αλλά και ιδιαίτερων ενεργειών, δράσεων και φεστιβάλ.

Το biscotto Experience Park ξεκινά από αυτόν τον μήνα οργανωμένα τη λειτουργία του στην Λ. Γεωργικής Σχολής 68 στην Ανατολική Θεσσαλονίκη σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης που φιλοξενεί την ΙΚΕΑ, το εμπορικό κέντρο Apollonia Politia, το Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης πλήθος άλλων μεγάλων επιχειρήσεων και γραφειακών εγκαταστάσεων ενώ ο δρόμος οδηγεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία και φυσικά μέρος αυτού βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα.

Στο biscotto Experience Park θα βρείτε το Καρτέλ των Γεύσεων, την Καντίνα στα Ανατολικά, το On Board Store, το κατάστημα που συνδυάζει 4 υπηρεσίες μαζί (Drive Thru, Take Away, Sitting Area, Delivery) την Γκοφρέτα για Πρωί και Βράδυ στην Ακτή και το Kalokeri apallou για θάλασσα, ουρανό, παραλία, ηλιοβασίλεμα, κοκτέιλς και νύχτες στην άμμο.

Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 22:00 στον χώρο του biscotto Experience Park παρακολουθούμε σε γιαγαντοοθόνη τον τελικό της φετινής διοργάνωσης της Eurovision από το Ηνωμένο Βασίλειο σε μια ειδική βραδιά στην Sitting Area του On Board Store.

Απολαμβάνουμε μοναδικό Street Food Menu από τον μάγο του είδους Theodoros Pastourmatzis ακούγοντας  και ψηφίζοντας τα τραγούδια που θέλουμε να ξεχωρίσουν.

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνικά στο 2310253878 ή στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα κράτησης. Προσοχή, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Φόρμα Κράτησης - Τελικός Eurovision 2023

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

ID: biscotto Experience Park

Λ. Γεωργικής Σχολής 68, Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τ: (+30) 2310253878
ANOIXTA | OPEN: 00:00-00:00
ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ | SAT-SUN: 00:00-00:00
FACEBOOK: On Board Stores
INSTAGRAM: On Board Stores