Η Vital Trends είναι μια ομάδα φιλόδοξων ανθρώπων με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα, την ανάπτυξη, την καινοτομία, την εμπορία καλλυντικών προϊόντων και των προηγμένων συσκευών. Κύρια επιδίωξή της είναι η συνεχής ανάπτυξη του εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας με τεχνολογία αιχμής και οι τελευταίες εξελίξεις στα προϊόντα ομορφιάς.

Η συγκεκριμένη εταιρία εμπορεύεται από Ιταλία και Ισπανία 3 κορυφαίες μάρκες στον τομέα της αισθητικής και των προηγμένων συσκευών, την capri beauty, την IR group και την perlage. 

Τα προϊόντα των εν λόγω εταιριών είναι επαγγελματικά και απευθύνονται κυρίως σε ινστιτούτα αισθητικής και αισθητικούς, μπορείτε όμως να τα έχετε και στο σπίτι σας σε τιμές λιανικής μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος. Όλα τα προϊόντα τους αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της Vital Trends είναι πάντα έτοιμο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις, τα όνειρά και τις επιθυμίες σας στις ολοκληρωμένες θεραπείες. Προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Επιβάλλουν στον εαυτό τους να είναι στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης ιδεών. Και πάνω απ’ όλα, ανοίγουν τους εαυτούς τους για να σας υποδεχθούν ως ένα ακόμη μέλος σε μια θαυμάσια ομάδα ανθρώπων που επικεντρώνεται σε έναν κοινό στόχο: την Αριστεία. Δεν είναι τυχαίο που οι συνεργάτες-πελάτες τους τούς τοποθετούν στο βάθρο της προτίμησης τους όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας τους.