Το vintage είναι άποψη, είναι έκφραση, είναι επιλογή για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν. Τα vintage shops στο εξωτερικο είναι μια σταθερή δημοφιλής τάση, καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές έχοντας κουραστεί από τα συμβατικά ρούχα των σύγχρονων brands, αναζητούν να αναδείξουν το στυλ τους μέσα από κομμάτια μοναδικά και ιδιαίτερα. 

Μια μπουτίκ στην Καλαμαριά φέρνει το vintage στις στιλιστικές επιλογές της Θεσσαλονικιάς, με κομμάτια που επιλέγονται ένα προς ένα από το εξωτερικό.

Όλα ξεκίνησαν από την προσωπική ενασχόληση της ιδιοκτήτριας Ιωαννας Βοϊτσιδου με τη μόδα από παιδική ηλικία, όταν σκαλίζοντας την ντουλάπα της μαμάς της έψαχνε να βρει το στυλ της. Αργότερα, ασχολήθηκε με το χώρο της ένδυσης δουλεύοντας σε διάφορες εταιρείες ρούχων. Έχοντας έρθει σε επαφή με τη μόδα και επαγγελματικά πλέον, ένιωσε ότι τα πολύ εμπορικά ρούχα περιόριζαν τις στιλιστικές της επιλογές. Και τότε στράφηκε στο vintage.

Έτσι προέκυψε το Vintage Boutique. Second hand γυναικεία ρούχα από την Ιταλία κυρίως είναι στη διάθεσή μας, με νέες παραλαβές να ανανεώνουν τη συλλογή κάθε μήνα και καθημερινές προτάσεις για νέα looks στην fan page στο facebook.

Η διαφορά του να ψωνίζεις από τη vintage boutique είναι ότι έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις statement εμφανίσεις με ποιοτικά και designer ρούχα και φορέματα εποχής σε πολύ χαμηλές τιμές, περιορίζοντας, παράλληλα, την επιβάρυνση στο περιβάλλον με την επιλογή second hand.

Αν κι εσείς βαρεθήκατε τα συμβατικά ρούχα και θέλετε να βάλετε στην ντουλάπα σας κομμάτια διαχρονικά, κομψα και θηλυκά, μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό κατάστημα στην Πόντου 16 στην Καλαμαριά, είτε να κάνετε τις αγορές σας στο e-shop

Επισκεφθείτε καθημερινά την σελίδα του Vintage Boutique στο facebook για να βλέπετε τα προτεινόμενα looks και τις νέες παραλαβές.

Ανοιχτά:
Δευτέρα/Τετάρτη/Παρασκευή 10:00-14:00
Τρίτη/Πέμπτη 10:00-14:00 και 18:00-20:00

 

Περιοχή
Καλαμαριά

Διεύθυνση
Πόντου 16